Magimix

Keukenmachine DUO Salad & Juice

349,00 299,00 209,30

Kleur Zwart

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht in deze maat/kleur

Klik hieronder op 'Artikel niet voorradig?' om een e-mailnotificatie te ontvangen wanneer dit artikel weer beschikbaar is.

Let op: Dit product wordt vanwege de afmeting en/of de breekbaarheid door de geselecteerde vervoerder(s) bezorgd. Onder in uw winkelmand ziet u welke vervoerder(s) het product kunnen bezorgen.Meer informatie >

Specificaties

Materiaal: kunststof roestvrijstaal
Diameter: 17 cm
Vermogen: 400 Watt
Hoogte: 42 cm
Breedte: 20 cm
Artikel: 680309004100000

Meer productinformatie

Magimix Le Duo Salad & Juice is een uniek 4 in 1 apparaat dat een omwenteling teweegbrengt in het bereiden van groenten en vruchten. De machine is uitgevoerd met een snij-, pers- en klopfunctie naast deze functies heeft deze effectieve universele pers bovendien een "sap-sauspers", een gepatenteerd hulpmiddel dat ideaal is voor het maken van heerlijke vruchtensausen of diksappen. Le Duo Salad & Juice heeft een extra grote toevoergoot die het mogelijk maakt hele of in grote gesneden vruchten en groenten in te voeren.

Bezorgen & retourneren

Voor grote, zware of zeer breekbare artikelen werkt de Bijenkorf met vervoersbedrijf AMP Logistics. U ontvangt ongeveer een dag na de eerste bevestigingsmail van de Bijenkorf een e-mail waarin u gevraagd wordt om een afleverdatum en dagdeel te kiezen voor uw bestelling. Dit kunt u doen door in te loggen op Mijn order status via de link ‘maak hier uw afspraak’. Als u dit gedaan heeft, ontvangt u een e-mail en sms van AMP Logistics ter bevestiging van de afspraak. Op de avond voor de dag van bezorging ontvangt u een e-mail en sms-bericht waarin een tijdvak van twee uur voor de bezorging wordt aangegeven. Via de link ‘Mijn order status’ in de eerste e-mail van AMP kunt u uw bestelling volgen en indien nodig het bezorgadres wijzigen. Let op: het is noodzakelijk dat er iemand aanwezig is op het moment van bezorging.

Mocht u dit artikel willen retourneren, dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center van de Bijenkorf via 0800-0818. Onze medewerkers plannen dan in overleg met u een moment waarop het artikel wordt opgehaald.

Deze procedure geldt alleen voor grote, zware en zeer breekbare artikelen.