Bongo

Sensatie

189,90

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht in deze maat/kleur

Klik hieronder op 'Artikel niet voorradig?' om een e-mailnotificatie te ontvangen wanneer dit artikel weer beschikbaar is.

Specificaties

Artikel: 701500003700000

Meer productinformatie

Met de Bongo Sensatie geef je iemand een spannende dag cadeau met bijvoorbeeld een tandemsprong, scheuren met een sportwagen of een andere kick.

Bongo is niet zomaar een cadeau, maar een belevenis in een doosje. Met dit beleveniscadeau geef je iemand een onvergetelijke ervaring. Iedere Bongo is opgebouwd rond een bepaald thema (van actieve dagtrips en culinaire hoogtepunten tot relaxte wellnessarrangementen en luxe overnachtingen) en biedt binnen dat thema maximaal tachtig keuzemogelijkheden. Er bestaat voor iedere persoon en voor iedere gelegenheid dan ook een gepaste Bongo. Een Bongo bestaat uit een boekje (met een uitvoerige beschrijving van de verschillende keuzemogelijkheden) en een cadeaubon, verpakt in een fraai doosje. Hoe die belevenis er vervolgens precies uitziet, kiest de gelukkige zelf. Een ideaal cadeau dus!

Deze Bongo is geldig tot 31-08-2013.

Hoe werkt Bongo?

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende partijen van deze Bongo.

Bezorgen & retourneren

• Vanwege de Sale gelden tijdelijk afwijkende levertijden.

Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling retourneren bij de afdeling Klantenservice in een filiaal van de Bijenkorf of via een Kiala Punt. Het artikel dient ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Na retourzending ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie over ruilen en retourneren >