- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Bikini's en badpakken bij de Bijenkorf

Net als alle mode-items zijn ook bikini’s onderhevig aan trends. Bij een bikinitop gaat het er niet alleen om wat leuk en trendy is, ook is het van belang om te kijken welke bikini bij je lichaam past.

De bikinicollectie van Seafolly bestaat uit mooie, elegante items die allemaal iets bijzonders hebben. De kleuren zijn effen en er zitten zowel bandeau-, halter- als gewone tops in de collectie. Ook in bikinislips is er genoeg keus met een verscheidenheid aan hipsters, slips met touwtjes en extra hoge slips. Bananamoon-bikini’s staan bekend om hun halter- en triangeltops in diverse kleuren en prints. In deze collectie zit eigenlijk voor ieders smaak wel iets, zelfs een paar zeer stijlvolle badpakken.

De collectie Cyell-bikini’s staat bol van de prints. Deze prints komen in verschillende items terug, zodat verschillende tops met andere soorten slips en bijpassende strandjurkjes gecombineerd kunnen worden. Bikini’s van Cyell zijn ook geschikt voor voluptueuze dames, ze zijn namelijk verkrijgbaar tot en met maar 46 en cup E. Dat het badpak steeds populairder wordt, zien we ook in collectie van Baku. Naast elegante, klassieke bikini’s in zomerse kleuren bevat die namelijk veel trendy en elegante badpakken. Mooie badpakken zien we ook veel bij Je Suis. De bikini’s van dit merk zijn mooi, eenvoudig en bijzonder draagbaar. De Je Suis-collectie bevat ook veel zwierige strandjurkjes die je makkelijk over één van de bikini’s of badpakken draagt.