Special Offer

Blazers

Een blazer is onmisbaar in iedere garderobe. Een kort jasje geeft een extra dimensie aan je outfit en een blazer maakt hem net iets gekleder. Jasjes en blazers zijn er dit seizoen in verschillende kleuren en dessins.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Dames blazers bij de Bijenkorf

Blazers hoef je niet alleen uit de kast te trekken voor een zakelijke afspraak. Ook in combinatie met een jeans of een jurkje staat dit item mooi. Een blazer maakt een outfit voor overdag in één klap geschikt voor een etentje of borrel. Mooie klassieke blazers vind je veel bij Claudia Sträter. Goed gesneden, elegante jasjes in effen kleuren zoals rood en zwart. Ook de Sandwich blazers hebben veelal een klassieke snit. Dit merk kiest vooral voor rustige, neutrale kleuren. Sandwich-blazers draag je net zo makkelijk zakelijk als casual.

Niet alle merken kiezen voor klassieke colberts. In de collectie van Dept vind je onder andere tweetjasjes met imitatiebont, op Chanel geïnspireerde blazers, jasjes met bloemenprint en met pailletten. Als je de balans wil vinden tussen zakelijk en informeel, ben je bij Dept aan het juiste adres.

De blazers van Gerry Weber kenmerken zich door de snit. Het merk biedt niet alleen getailleerde en strak gesneden colberts, maar vaak een wat rechtere vorm. Dit geeft de standaard blazer een leuke twist, zeker in combinatie met de zachte kleuren en leuke prints die in de Gerry Weber-collectie zitten. Ook de blazers van Scarva zijn bijzonder. In deze collectie zien we veel korte jasjes met opstaande kragen, prints en een aantal A-lijn tweetjasjes.

De echte fashionista haalt haar hart op bij de blazers van SuperTrash. Binnen de gevarieerde collectie van Supertrash tref je met lange, mannelijke colberts, glitterblazers, korte leren jasjes, en blazers met opvallende prints aan.