Uw selectie

Wis alles

Horloges

Nieuwe collectie
  • Nieuwe collectie
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Aanbevolen
Sorteer op:

Dameshorloges bij de Bijenkorf

Een dameshorloge is een gewaardeerd accessoire en een fashionable toevoeging aan je outfit. Gelukkig heeft de Bijenkorf een uitgebreide collectie dameshorloges in verschillende kleuren, materialen en vormen.

Voor een uitgebreide horlogecollectie zit je goed bij Diesel. Van klassieke witte horloges, tot horloges met een leren bandje of digitale exemplaren. Zeer moderne en eenvoudige horloges vind je in de collectie van Mondaine. De horloges van DKNY zijn daarentegen een stuk vrouwelijker maar toch divers. Je kunt kiezen uit grote, wat grovere horloges, maar ook uit heel elegante slanke versies van zilver, goud of rosé goud.

Bij de Bijenkorf vind je ook het bekende merk Fossil, dat bekend staat om haar mooie horloges. Deze collectie is zeer breed met horloges met steentjes en leren bandjes, in verschillende kleuren en met diverse wijzerplaten. Voor een chique horloge moet je bij Guess zijn. De Guess-horloges zijn zeer elegant en in verschillende varianten verkrijgbaar.

Voor een stoer horloge in alle kleuren van de regenboog is Ice-Watch het perfecte merk. De kleur van de polsbandjes en de wijzerplaat kun je zelf uitkiezen en zo je eigen horloge samenstellen. Het zelf combineren van je horloge is ook mogelijk met de horloges van Triwa. Natuurlijk mag in dit rijtje Swatch niet ontbreken. Dit Zwitserse horlogemerk staat bekend om haar kleurrijke modellen en bijzondere vormen en materialen.

Klantenservice |

Klantenservice

0800-0818 (gratis)

Tijdens de Drie Dwaze Dagen is ons Klant Contact Center langer geopend: di 30 sept van 08.00 - 00.00, woe 1 okt t/m zon 5 okt van 08.00 - 22.00
International phone number:
+31 (0)88 245 3333

Vraag via Facebook

Antwoord binnen 1 uur tussen 8:00 en 20:00

Vraag via Twitter

Antwoord binnen 1 uur tussen 8:00 en 20:00

E-mailformulier

Antwoord binnen 24uur.