Merken

Damesjassen

Van lang tot kort en van getailleerd tot A-lijn. De jassencollectie is seizoen na seizoen bijzonder veelzijdig.
In de jassencollectie vind je o.a. spijkerjacks, leren jasjes, parka's en trenchcoats.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Dames jassen bij de Bijenkorf

Met de uitgebreide collectie damesjassen van de Bijenkorf hoef je het nooit koud te hebben en zie je er toch altijd stijlvol uit. Zo zullen de gewatteerde jassen van Moscow ervoor zorgen dat zelfs de grootste koukleum het niet koud heeft.

De sportieveling kan zowel ’s zomers als ’s winters zijn hart ophalen bij de jassen van Gaastra. Van korte en lange, dikke gewatteerde jassen tot dunne jacks en trenchcoats.

Op zoek naar een wat elegantere jas? Kijk dan eens bij de jassen van Tommy Hilfiger of Benetton. Zoals we van Tommy Hilfiger gewend zijn, bestaat de collectie uit verschillende soorten jassen. Van klassieke trenchcoats en gewatteerde jassen, tot sportieve bodywarmers, leren jacks en jassen met imitatiebont. Je kunt er alle kanten mee op. Datzelfde geldt ook voor de Benetton-jassen

Zijn Tommy Hilfiger en Benetton niks voor jou en ben je op zoek naar iets stoers of wat gewaagds? Dan zijn de jassen van G-Star RAW waarschijnlijk perfect voor jou. G-Star RAW is een merk met durf dat bekend staat om de stoere kledingstukken met pit. En dat zie je terug in de jassencollectie. Zo heeft G-Star RAW jeansjassen, korte bomberjacks, poncho’s en een lange jas met legerelementen. Een jas van G-Star RAW geeft echt een extra element aan je outfit en is een gegarandeerd eyecatcher.