Grote maten

Bh’s

Een perfect passende Bh vinden is best lastig. Ga voor een basic Bh, die goed onder T-shirts staat. Wil je een uitdagende top? Ga voor kant in een spannende kleur, zoals dieprood of nachtblauw.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Bh's bij de Bijenkorf

Er gaat niets boven een goede bh met een perfecte pasvorm. Daarom vind je bij de Bijenkorf onder andere bh's met beugel, padded bh's, push up-bh's en balconette-bh 's. En natuurlijk is er ook een ruim aanbod bh's in grote maten.

Op zoek naar een nieuwe bh? Het is belangrijk om je borsten goed te laten opmeten door een deskundige. Om te vinden welk model bij je past, kun je de bh-finder van de Bijenkorf gebruiken. Weet je eenmaal welke maat en model je moet hebben? Dan kan het shoppen beginnen. Voor verleidelijke en romantische bh’s kun je bij Aubade en Chantelle je hart ophalen. Aubade-bh's hebben veelal kanten details en zijn er in verschillende kleuren. De cups van Chantelle-bh’s zijn vaak glad, zodat ze mooi onder een top vallen. Maar door kleuren als vurig rood en kanten bandjes zijn ze óók sexy. Voor mooie bh’s in grote maten ben je bij Freya aan het juiste adres. Freya-bh’s beginnen bij cup D en gaan tot dubbel G. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei opvallende kleuren, met vrolijke prints en dessins en zelfs in sportmodel. Bh's van PimaDonna zijn ook erg mooi en alleen in grote maten vanaf cup D verkrijgbaar.

Voor basics en wat extra correctie neem je een Maidenform-bh. Marie Jo is romantischer en ademt een Parijse sfeer. De bh's van marlies|dekkers kent waarschijnlijk iedereen. De lingerie van Simone Pérèle is sexy en verleidelijk, maar er zitten ook wat basic bh’s in de Simone Pérèle-collectie. Bh’s van Passionata zijn mooi en basic, maar toch in veel verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar.