Zonnebrillen

Kies de zonnebril die bij je past

Wij hebben een grote collectie met de mooiste merken, zodat er altijd een bril bij zit, die bij jou in de smaak valt.
Van een vierkant tot een rond gezicht: voor elke gezichtsvorm een passend montuur.

- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Dameszonnebrillen bij de Bijenkorf

Zonnebrillen zijn naast een praktische beschermer voor je ogen ook een prachtige toevoeging aan je outfit. De laatste jaren is er dan ook steeds meer aandacht gekomen voor dit accessoire. Je kunt bij de Bijenkorf terecht voor een groot aanbod van de mooiste collecties van onze topmerken.

Zo is de collectie zonnebrillen van Burberry zeer uitgebreid. Je vindt hier stijlvolle aviatorbrillen, maar ook grote en kleinere exemplaren met monturen in verschillende kleuren, vormen en materialen. Voor sportievere zonnebrillen ben je bij Calvin Klein aan het juiste adres. Met glazen in verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Ook biedt Calvin Klein je wat chiquere brillen.

Guess brengt een gevarieerde collectie vrouwelijke zonnebrillen met diverse kleuren glas. De monturen en glazen zijn allemaal uitgevoerd in zachte kleuren. Zulke zonnebrillen maar dan met een edge zie je ook veel terug in de collectie van Tifanny & Co. Door aparte details heb je met een zonnebril van dit sieradenhuis iets unieks in handen. De absolute koning van grote glamourous zonnebrillen is Michael Kors. Deze Amerikaanse designer weet precies wat de elegante vrouw van nu wil, en uit dit in een zeer gevarieerde collectie.

Bij de Bijenkorf vind je ook zonnebrillen van Prada. Deze zijn eigenzinnig en origineel. Door de originele vormen zul je niet snel iemand tegenkomen met hetzelfde exemplaar. Wil je voor een klassieker met een modern tintje gaan? Kies dan een Ray-Ban-zonnebril. Deze populaire zonnebrillen staan iedereen en zijn klassiek maar trendy. Vogue zonnebrillen zorgen precies voor wat het merk al doet vermoeden: mooi en glamour. En de echte diva shopt zonnebrillen bij Bvlgari. De grote glazen zorgen voor een erg luxe uitstraling.