Dameslaarzen

Het Nederlandse weer vraagt om een paar (of meerdere) goede laarzen. Dameslaarzen met een hak zorgen voor elegantie, terwijl platte laarzen comfortabeler zijn en een meer nonchalante uitstraling hebben. Van elegante enkellaarzen zonder al te veel poespas, tot boho-exemplaren met franjes en kwastjes en stoere biker boots met studs en gespen. Je vindt ze in de webshop van de Bijenkorf.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Laarzen bij de Bijenkorf

Laarzen zijn onmisbaar in je schoenencollectie - zéker als je dagelijks wind en regen moet doorstaan. Maar bovenal zijn laarzen gewoon erg mooi en maken ze je outfit af. Een paar mooie enkellaarsjes met hak zijn ideaal voor een feestoutfit, terwijl stoere biker boots je jeans extra pit geven.

In de collectie laarzen van Dune vind je voor elke gelegenheid een mooie laars. Dune heeft namelijk stoere motorboots, vrouwelijke enkellaarsjes, hoge laarzen van leer en suède maar ook elegante platte laarjes en veterboots. Vrouwelijke en elegante laarzen vind je ook bij Fred de la Bretonière. De Fred de la Bretonière-laarzen zijn klassiek en daardoor op vele manieren te dragen. Deze laarzen zijn eigenlijk altijd goed. Voor laarzen die perfect aansluiten bij de laatste modetrends neem je een kijkje bij de laarzen van Michael Kors. We zien in deze collectie veel stoere laarsjes met studs, gespjes en verschillende materialen.

Bij de Bijenkorf vind je ook de bekende L.K. Bennett-laarsjes. Deze schattige laarsjes van suède zijn voorzien van franjes en hebben die typische 'indianenlook'. Lekker warm en hartstikke hip. Als je op zoek bent naar stoere, warme en stevige stappers dan zullen de laarzen van Timberland je aanspreken. Deze laarzen van leer of suède doorstaan een flinke regenbui of sneeuwstorm met gemak en houden je voeten lekker warm. Dat kan trouwens ook met een paar laarzen van Shabbies en natuurlijk de UGG Australia-laarzen. Liever een paar meer vrouwelijke laarzen? Dan zijn de See by Chloé-laarzen en laarzen van Unisa een goede optie. Klassieke modellen in rijke kleuren en materialen zijn typisch laarzen van deze merken. Mooie laarzen die net wat anders zijn dan de rest, dat zijn de laarzen van United Nude. De United Nude-laarzen hebben bijzondere kleuren, dessins en vallen daardoor op tussen alle anderen.