Drie Dwaze DagenDe volgende Drie Dwaze Dagen zijn in het najaar van 2015. Bekijk de extra kortingen op ons huidige assortiment:

Ontdek de collectie

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf

De Drie Dwaze Dagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement van de Bijenkorf. De Drie Dwaze Dagen is een spraakmakende campagne die uniek is in Nederland. De artikelen die speciaal voor deze dagen worden ingekocht, worden tegen dwaze prijzen verkocht. Het speciale aanbod is drie dagen lang verkrijgbaar, waarbij elke dag een ander aanbod geldt.

Het assortiment van de Drie Dwaze Dagen is zowel in de filialen van de Bijenkorf als in de webshop verkrijgbaar. In de boekjes van de Drie Dwaze Dagen is het aanbod te bekijken. Daarnaast zijn de artikelen verkrijgbaar in de Bijenkorf App. De Drie Dwaze Dagen behoren inmiddels tot de grootste verkoopacties van Nederland. In 2013 heeft de 30e editie van de Drie Dwaze Dagen plaatsgevonden. Het aanbod bestond in 2013 uit dames- en herenmode van merken als Tommy Hilfiger, DKNY, Diesel, Gaastra, McGregor, Guess, Scotch & Soda en SuperTrash. Tijdens de 30e editie zijn een aantal merken nieuw toegevoegd aan het Drie Dwaze Dagen-assortiment, zoals Fab, Selected Femme, UGG en Longchamp.

De Drie Dwaze Dagen zijn ontstaan in 1984, tijdens de economische crisis in de jaren '80. Tijdens de 29e editie van de Drie Dwaze Dagen in 2012 sloot het aanbod volledig aan op de najaarstrends zoals Bohemian Style en English Rogues.

In 2014 vond de 32ste succesvolle editie van de Drie Dwaze Dagen plaats. Ook nu werden er weer nieuwe merken aan het Drie Dwaze Dagen-assortiment toegevoegd zoals Catwalk Junkie, Y.A.S, Modström, Superdry, Noppies, Levi's en Erich Fend.

Tijdens de Drie Dwaze Dagen worden elk jaar meerdere dwaze acties georganiseerd. Zo kon men in 2013 deelnemen aan de Facebook game Stay in it to win it, terwijl men in 2012 kon aansluiten in de Dwaze Rij. Ook via de social media-kanalen van de Bijenkorf vielen tijdens de Drie Dwaze Dagen meerdere prijzen te winnen.

De boekjes van de Drie Dwaze Dagen, in de volksmond ook wel de 'Dolle Dwaze Dagen' genoemd, zijn vooraf online beschikbaar. Ook is het mogelijk om enkele dagen van tevoren op de webshop een preview te zien van alle artikelen en alvast een verlanglijst te maken.