Drie Dwaze Dagen 2015


In 2016 geen Drie Dwaze Dagen

Volgend jaar zullen er geen Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf plaatsvinden. In lijn met de premium experience strategie zullen prijspromoties steeds verder worden afgebouwd.

Bekijk de extra kortingen op ons huidige assortiment:

Bekijk het aanbod

De Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf

De Drie Dwaze Dagen was een spraakmakend fenomeen dat uniek was in Nederland. De Drie Dwaze Dagen zijn ontstaan in 1984, tijdens de economische crisis in de jaren '80. Op 27 september 1984 vond de eerste editie plaats. Voorafgaand aan de 32ste editie van de Drie Dwaze Dagen maakte de Bijenkorf bekend dat er het jaar daarna geen Dwaze Dagen zouden plaatsvinden. De artikelen die speciaal voor deze dagen werden ingekocht, werden tegen dwaze prijzen verkocht.

Het speciale aanbod was drie dagen lang verkrijgbaar en elke dag was het aanbod anders. De Drie Dwaze Dagen werden in de volksmond ook wel de ‘Dolle Dwaze Dagen’ of de ‘DDD’ genoemd. Het assortiment van de Drie Dwaze Dagen was zowel in de filialen van de Bijenkorf als in de webshop verkrijgbaar. Daarnaast waren de artikelen verkrijgbaar via de boekjes in de Bijenkorf App.

Het aanbod van 2015 bestond uit toonaangevende dames- en herenmode merken als DKNY, Diesel, Tommy Hilfiger, Gaastra, McGregor, Guess, Scotch & Soda en SuperTrash. Ook merken als Fab, Selected Femme, UGG en Longchamp behoorden al tot het Dwaze Dagen-assortiment.