Dyson

Air Multiplier Ventilator AM02

399,00

Kleur Zilver

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht in deze maat/kleur

Klik hieronder op 'Artikel niet voorradig?' om een e-mailnotificatie te ontvangen wanneer dit artikel weer beschikbaar is.

Specificaties

Materiaal: ABS
Hoogte: 1 m
Breedte: 19 cm
Artikel: 781603021903000

Meer productinformatie

Dyson Air Multiplier Ventilator is een smalle torenventilator zonder bladen die lucht koelt door middel van versnelling, speciaal ontwikkeld voor grote ruimtes. Daarvoor wordt de omgevingslucht aangezogen, aerodynamisch versneld en door een smalle opening weer uitgeblazen. De onder hoge druk gebrachte luchtstroom kan via een vleugelvormig profiel in elke gewenste richting worden gestuurd. Door het ontbreken van ventilatorbladen is de Dyson Air Multiplier Ventilator heel veilig in het gebruik. De ventilator is makkelijk in onderhoud. Inclusief afstandsbediening, hiermee kan de ventilator aan- en uit worden geschakeld, worden gedraaid en luchtstroom worden versteld.

Bezorgen & retourneren

• Vanwege de Sale gelden tijdelijk afwijkende levertijden.

Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling retourneren bij de afdeling Klantenservice in een filiaal van de Bijenkorf of via een Kiala Punt. Het artikel dient ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Na retourzending ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie over ruilen en retourneren >