Food en restaurants

Wilt u van winkelen een gezellig dagje uit maken, reserveer dan wat tijd voor een van onze cafés of restaurants. In een warme en gezellige sfeer geniet u van een gevarieerd aanbod met de beste kwaliteit verse ingrediënten. Tel daarbij op het vaak fraaie uitzicht en u begrijpt waarom iedereen zo van winkelen in de Bijenkorf houdt. Sinds kort is in al onze cafés en restaurants gratis Wifi beschikbaar!

De Bijenkorf kiest voor de beste leveranciers. Zij zijn ons visitekaartje en de basis van de producten die wij u bieden met hoogwaardige kwaliteit.


Koffie

In de Bijenkorf cafés en restaurants serveren wij uitsluitend UTZ certified koffie; een heerlijke blend van de beste kwaliteit koffiebonen. UTZ Certified is een wereldwijd certificeringprogramma voor onder andere koffie. De Bijenkorf koffie is duurzaam geproduceerd en ingekocht bij boeren die zijn aangesloten bij UTZ Certified. UTZ helpt koffieboeren met betere landbouwmethodes met respect voor mens en natuur. Tevens is de Bijenkorf koffie op de afdeling kookshop en in onze webshop verkrijgbaar, bijvoorbeeld als espresso bonen of gemalen koffie, om thuis van de koffie te genieten.
Kijk voor meer informatie over UTZ op www.utzcertified.org.

Thee

Nieuw in ons assortiment is thee van The East Inda Company. The East India Company heeft de beste thee in exclusieve melanges . Wij serveren een verfijnd assortiment van zwarte, groene en kruidenthee voor elk moment van de dag.

Gebak

Het gebak dat wij serveren komt uit onze eigen Bijenkorf bakkerij-patisserie. Hier worden met zorg, jarenlange ervaring en gedegen vakkennis de heerlijkste creaties gemaakt. Onze Patissier kiest ervoor zo veel mogelijk te werken zonder kunstmatige toevoegingen en met natuurlijke ingrediënten en smaakmakers…en dat proef je!

Een feestje in een bakje

Frozz shop
Frozz is een waar feestje in een bakje! Verse frozen yoghurt met door u zelf gekozen toppings; van diverse soorten vers fruit, dadels en vijgen tot zelf geroosterde noten. Alle toppings zijn altijd van de beste kwaliteit. 

U vindt de Frozz shop in restaurant The Kitchen in de Bijenkorf Amsterdam.

Je eigen Magnum

Magnum Pleasure Spots
Kom langs bij één van de Magnum Pleasure Spots in de Bijenkorf en creeër jouw eigen custom made Magnum.

In de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht en Amstelveen staan Magnum Pleasure Makers klaar om jouw ultieme Magnum samen te stellen.


 


dbk-shop:/Statische content/filialenservices/horecafood/food-1-250.jpg