Food en restaurants

Wilt u van winkelen een gezellig dagje uit maken, reserveer dan wat tijd voor een van onze cafés of restaurants. In een warme en gezellige sfeer geniet u van een gevarieerd aanbod met de beste kwaliteit verse ingrediënten. Tel daarbij op het vaak fraaie uitzicht en u begrijpt waarom iedereen zo van winkelen in de Bijenkorf houdt. Sinds kort is in al onze cafés en restaurants gratis Wifi beschikbaar!

De Bijenkorf kiest voor de beste leveranciers. Zij zijn ons visitekaartje en de basis van de producten die wij u bieden met hoogwaardige kwaliteit.


Koffie

In de Bijenkorf-cafés en -restaurants serveren wij Illy-koffie; een heerlijke blend van 9 kwaliteit Arabica-koffiebonen uit 20 verschillende landen. De smaak van Illy is altijd herkenbaar: een fluweelzachte sensatie voor het gevoel, een vleugje zoet dat je meteen opmerkt, een evenwichtige dialoog tussen zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten en noten van karamel, geroosterd brood en chocolade en de geur van amandelen en honing. Een koffie met een eigen identiteit, hoogstaande kwaliteit en bovenal een heerlijke kop koffie! In onze Cafés en Restaurants informeren wij u graag over de verschillende koffievariaties en maken onze medewerkers met veel passie uw favoriete koffierecept.

Thee

Nieuw in ons assortiment is thee van Dammann Frères. Dammann Frères is het huis dat al vier eeuwen lang de meest geraffineerde theesoorten naar Europa brengt. Deze thee maakt deel uit van de Franse geschiedenis en theecultuur en wordt geselecteerd en gemelangeerd door ware professionals. Wij serveren in onze Cafés en Restaurants een verfijnd assortiment van zwarte, groene en kruidenthee voor elk moment van de dag.

Gebak

Het gebak dat wij serveren komt uit onze eigen Bijenkorf bakkerij-patisserie. Hier worden met zorg, jarenlange ervaring en gedegen vakkennis de heerlijkste creaties gemaakt. Onze Patissier kiest ervoor zo veel mogelijk te werken zonder kunstmatige toevoegingen en met natuurlijke ingrediënten en smaakmakers. En dat proef je!

 


dbk-shop:/Statische content/filialenservices/horecafood/food-1-250.jpg