Categorieën

Geuren

De lekkerste geuren voor haar. Deze collectie biedt een uitgebreid assortiment, bestaande uit eau de parfums, eau de toilettes, eu de colognes en fijne geursets. Bekijk ook de top 10 geuren voor haar.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Geuren bij de Bijenkorf

De geuren van Bvlgari zijn alleen al prachtig om naar te kijken. Ieder flesje is een kunstwerk op zich. De collectie van Bvlgari kenmerkt zich door frisse, bloemige geuren waarvan de Jasmin Noir de bekendste is. Ook Marc Jacobs-geuren zijn vaak zoetig en bloemig. Zijn flesjes zijn altijd uitbundig en passend bij de inhoud. Zo heeft het flesje van de geur Daisy plastic madeliefjes op de dop.

De flesjes van de Calvin Klein-geuren kunnen het beste als romantisch worden omschreven. Een omschrijving die ook wel past bij de geuren zelf. Calvin Klein heeft een aantal lichte geuren die zeer geschikt zijn voor de zomer, maar ook zwaardere geuren voor de winter zoals Euphoria. De flesjes van Dolce & Gabbana hebben geen poespas, maar zijn mooi strak. De geur Light Blue is al jaren een bestseller en ook de geurlijn The One waar actrice Scarlett Johansson het gezicht van is, doet het goed.

De ultieme lichte, frisse geur vind je in de geurencollectie van Issey Miyake. De prachtig eenvoudige flesjes weerspiegelen de geuren perfect; licht en draagbaar. Als er iemand bekend staat om zijn artistieke flesjes dan is het wel Jean Paul Gaultier. Iedere geur zit in een flesje in de vorm van een vrouwenlichaam. De collectie van Lancôme kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan flesjes én geuren. Er zijn Lancome-geuren die heel klassiek en wat zwaarder zijn, maar ook wat lichtere en draagbaardere geuren.

De fles van Thierry Mugler's geur Angel is in de vorm van een ster. Deze geur met Aziatische invloeden is zeer populair, net als de geur Alien die ook in een apart gevormde fles zit. Ultieme luxe vind je bij de geuren van Yves Saint Laurent. Van een klassieke geur als Opium tot een geur geïnspireerd op Parijs.