Hasbro

Levensweg Wereldroem reiseditie

10,95

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht in deze maat/kleur

Klik hieronder op 'Artikel niet voorradig?' om een e-mailnotificatie te ontvangen wanneer dit artikel weer beschikbaar is.

Specificaties

Waarschuwing: niet geschikt onder 3 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4
Geslacht: Unisex
Artikel: 500409005800000

Meer productinformatie

Levensweg Wereldroem reiseditie van Hasbro MB Parker, het spel waar je eindigt als superster. Of als jammerlijke mislukking. Laat de draaiwijzer draaien en kijk wat het leven je brengt. Of je nu naar sterrenparty's gaat of lastige permuskieten wegmept, je hebt allemaal hetzelfde doel voor ogen... Een superster worden! De concurrentie is groot, dus pas op voor andere sterren die jouw roem proberen te stelen. Als jij aan het eind van het spel het meeste geld verdiend hebt, ben je de winnaar. Dit Hasbro MB Parker spel kan overal mee naartoe!

Bezorgen & retourneren

• Vanwege de Sale gelden tijdelijk afwijkende levertijden.

Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling retourneren bij de afdeling Klantenservice in een filiaal van de Bijenkorf of via een Kiala Punt. Het artikel dient ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Na retourzending ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie over ruilen en retourneren >