Hasbro

Monopoly

34,95

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht in deze maat/kleur

Klik hieronder op 'Artikel niet voorradig?' om een e-mailnotificatie te ontvangen wanneer dit artikel weer beschikbaar is.

Specificaties

Inhoud: Speelbord / 8 pionnen / 28 eigendomsbewijzen / 16 kanskaarten / 16 Algemeen Fondskaarten /MONOPOLY geld /32 groene huizen en 12 rode hotels / 2 dobbelstenen / 1 geluksdobbelsteen / spelregels
Geslacht: Unisex
Artikel: 080609003800000

Meer productinformatie

Reis over het bord voor de meest gewilde bezittingen, alle straten, stations en nutsbedrijven zijn te koop. Investeer in huizen en hotels en laat de huur maar binnenstromen. Onderhandel met andere spelers en grijp je kans op veilingen, er zijn allerlei manieren om de hand te leggen op de grond die jij hebben wil. Hou je hoofd erbij, want er kan er maar één de beste zijn! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Bezorgen & retourneren

• Vanwege de Sale gelden tijdelijk afwijkende levertijden.

Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling retourneren bij de afdeling Klantenservice in een filiaal van de Bijenkorf of via een Kiala Punt. Het artikel dient ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Na retourzending ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie over ruilen en retourneren >