Herenschoenen

Waar de ene man het liefst iedere dag op sneakers loopt, geeft de ander juist voorkeur aan een klassieke schoen. Daarom bestaat het aanbod van de Bijenkorf uit meer dan honderden herenschoenen, van sportieve gympen tot minimalistische monocolor sneakers en van comfortabele veterboots tot formele veterschoenen. Welke schoen je ook kiest, ze maken je outfit op een stijlvolle manier af.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Herenschoenen bij de Bijenkorf

Vaak zegt man dat kleren de man maken, maar wat zouden die kleren zijn zonder een paar mooie schoenen eronder? Hoewel mannen niet hoeven te kiezen tussen schoenen met of zonder hoge hak, is onder de herenschoenen ook grote diversiteit. De ene man loop het liefst altijd op sneakers, maar voor een nette gelegenheid is het toch noodzakelijk een paar nette veterschoenen of enkellaarzen in de kast te hebben. En als je door de sneeuw wilt banjeren zonder natte voeten te krijgen, is een paar veter- of winterboots ook aan te raden.

Mooi, elegante leren veterschoenen vind je bij Van Lier. Deze Van Lier-schoenen maken je nette pak helemaal af. Maar ook als je liever geen leren schoenen hebt, zit je goed bij dit merk. Mooie suède schoenen, enkellaarzen en warme winterboots maken ook deel uit van de collectie. Een goede mix van nette en casual schoenen vind je in de schoenencollectie van Floris van Bommel. Hier zien we prachtige instapschoenen van kalfsleer, maar ook hogere veterboots die lekker voor de winter zijn.

Van Bommel -schoenen zijn allemaal laag en hebben veelal veters. Toch zitten er ook elegante leren instappers in de collectie, nette suède schoenen en een paar veterschoenen die wat meer casual zijn. Voor iedere gelegenheid vind je hier dus een goede schoen. Voor een diverse collectie met veel sportieve sneakers, nette lage veterschoenen, veterboots en enkellaarzen moet je bij de schoenen van McGregor zijn. Ben je op zoek naar echt warme en stoere veter- en winterboots? Dan is Blackstone het merk voor jou. Blackstone-schoenen zijn allemaal van leer en sommigen hebben een heerlijke warme voering. Gegarandeerd warme voeten met een paar hoge sneakers of veterboots die zowel net als sportief gedragen kunnen worden.