Herenhorloges

Een horloge is allang niet meer alleen een functioneel item. Hij benadrukt namelijk ook je stijl. Voor iedere man is er een geschikt horloge te vinden bij de Bijenkorf. Van stoere stalen klokjes van Diesel of Seiko, tot tijdloze modellen met een leren band van onder andere Fromanteel en Frederique Constant. Bekijk het aanbod herenhorloges en laat je inspireren.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Herenhorloges bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf zijn herenhorloges verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Van stoere horloges, tot sporthorloges of klassieke uurwerken. Maar natuurlijk vind je ook een ruime keus aan moderne exemplaren.

De horloges van Armani zijn zeer mannelijk en stijlvol. In deze collectie zien we veel horloges met schakelbanden, leren bandjes en donkere kleuren. Stuk voor stuk zijn het mooie horloges die goed staan bij een net pak maar ook een casual outfit wat meer flair geven. Ook Fossil-horloges zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er heel grove, grote horloges met schakelbanden, maar ook subtielere exemplaren met een leren bandje. Voor een stoer horloge in alle kleuren van de regenboog is Ice-Watch het perfecte merk. De kleur van de polsband en de wijzerplaat kun je zelf uitkiezen waardoor je je eigen horloge samenstelt. Of combineer zelf je horloge met een exemplaar van Triwa.

Bij de Bijenkorf vind je ook het bekende horlogemerk Swatch. Voor kleur, bijzondere modellen en verrassende materialen zit je hier goed. Het Zwitserse horlogemerk maakt horloges in allerlei aparte vormen, zowel digitaal als analoog. Deze horloges zijn een echte eyecatcher van je outfit. Een andere bekende naam is Seiko. Deze horloges zijn prachtig klassiek en verkrijgbaar met schakelbanden en leren bandjes. In de collectie zien we veel zilver en zwart, waardoor ze een mannelijke uitstraling hebben. Als je op zoek bent naar een iets minder klassiek uurwerk maar wel iets elegants, kijk dan eens bij de horloges van Guess. Deze zijn ook erg mooi en een tikkeltje stoer. Het zijn fijne horloges die eigenlijk overal bij passen.