Uw selectie

Wis alles
Nieuwe collectie
  • Nieuwe collectie
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Aanbevolen

Herenjeans bij de Bijenkorf

Wat zouden we zonder onze jeans moeten? Spijkerbroeken kunnen (bijna) altijd en zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Gemiddeld heeft een Nederlander 5,4 spijkerbroeken in zijn kast liggen. En dat is niet zo gek, want jeans zitten lekker en ze zijn er in allerlei kleuren, met verschillende wassingen en in veel verschillende modellen. Hoewel jeans vooral gezien worden als een casual item, kun je een spijkerbroek ook goed met een overhemd en nette schoenen combineren.

G-Star RAW staat bekend vanwege zijn spijkerbroeken. Dit is hét denimmerk dat begon in Nederland, maar ondertussen de hele wereld heeft veroverd. G-Star RAW-jeans zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren uiteenlopend van heel licht tot zwart en in diverse wassingen. De G-Star RAW-jeans staan bekend om hun goede pasvorm. Ook de jeans van Levi's zijn zeer geliefd. Levi’s-jeans zijn klassiek en kunnen door de diverse kleuren en wassingen eigenlijk met alles worden gecombineerd.

De collectie Replay-spijkerbroeken is zeer breed. Je vindt er lichtblauwe jeans met wassing, maar ook nettere effen jeans in zwart en grijs. Ook qua model is er volop keuze; kies een Replay-jeans met slimfit voor een wat modieuzere look, of een regular fit als je liever een wat lossere broek hebt.

Ook de spijkerbroeken van Diesel is uitgebreid en veelzijdig. Diesel heeft slimfit, straight fit maar ook loose fit-jeans in de collectie. En behalve allerlei wassingen, zitten er ook verschillende elegante effen jeans in donkerblauw, zwart en beige tussen. De jeans van Hilfiger Denim hebben een meer sportieve look, met eenvoudige slimfit modellen en wassingen.