Special Offer

Overhemden

- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Overhemden bij de Bijenkorf

Een overhemd is op zijn mooist als het goed zit. De Bijenkorf biedt een breed aanbod aan overhemden, hier kan iedereen een goed zittend exemplaar vinden.

De overhemden van Tommy Hilfiger tailored zijn verkrijgbaar in slim fit en regular fit. Voor de mannen met lange armen zijn er sommige modellen voorzien van extra lange mouwen. De Tommy Hilfiger Tailored-overhemden zijn er in veel verschillende kleuren. Van lichtblauw en wit tot paars en met een ruitjespatroon.

Toch niet gevonden wat je zocht? Misschien bieden de Porfoumo hemden dan een oplossing. Profuomo overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende fits, met vier soorten boorden en in een uiteenlopend kleuraanbod. Deze Italiaanse shirts zorgen ervoor dat de drager eruit ziet om door een ringetje te halen. De modebewuste man zal de gentiluomo overhemden op prijs stellen. Dit Nederlandse merk met Italiaanse naam maakt mooie hemden met voornamelijk slim fits, in uitgesproken kleuren zoals felrood en –blauw. Met een hemd van Gentiluomo is opvallen onvermijdelijk.

Geen fan van de strakke fit? Dan is Olymp wellicht een goede keuze. Dit merk maakt naast strakke modellen ook hemden met comfortabele pasvorm. Een deel van deze collectie is strijkvrij. De hemden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten boorden en voor een zeer fijne prijs. Die prijs vind je ook bij de collectie overhemden van Alveare. Deze overhemden kenmerken zich door hun eenvoud en elegantie. De slim fit modellen in basiskleuren staan prachtige onder een pak maar geven ook een spijkerbroek net wat extra’s.