Grote maten

Polo's & T-shirts

Het T-shirt is het meest basic kledingstuk in onze garderobe, maar dat maakt hem ook onmisbaar.
Of je nou graag een Poloshirt draagt, een effen shirt onder je overhemd of gewoon een mooi T-shirt met print of motief,
T-shirts heb je nooit genoeg.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Polo's & t-shirts bij de Bijenkorf

Het T-shirt is misschien wel het meest simpele maar onmisbare item in de kledingkast van een man. Ook bestaan er nergens zo veel soorten van als van het T-shirt. In de zomer is een T-shirt een zichtbaar deel van je outift, terwijl het artikel n de winter dient als basisstuk onder een trui, vest of overhemd. Een T-shirt kan in ieder geval altijd.

De T-shirts van G-star RAW hebben dat echte G-Star-gevoel, ze zijn stoer en mannelijk. De shirts zijn voorzien van een ronde of een V-hals en zijn verkrijgbaar in behouden effen kleuren en met tekstopdruk. G-Star ontwierp twee modellen: een strakke en een wat nonchalantere pasvorm. Het merk speelt ook met de lengte van de mouwen, hierin biedt G-Star verschillende mogelijkheden. Ook Tommy Hilfiger kiest voor een stoere uitstraling binnen het T-shirtaanbod. De meeste shirts hebben een tekstopdruk of motief en korte mouwen. Daarnaast zijn er enkele mooie effen shirts met korte en lange mouwen. Ook voor poloshirts kun je terecht bij Tommy Hilfiger. Zowel de bekende polo met streep als een eenvoudige effenvarianten, allemaal zijn ze te vinden in deze collectie.

Dat zie je in de collectie van McGregor. De shirts van McGregor zijn eenvoudig en elegant, met rustige kleuren of een opdruk. De poloshirts van het merk zijn veel kleurrijk en gevarieerd. Deze zijn verkrijgbaar met korte of lange mouwen, in rustige effen kleuren en in knalgeel en rood. De modebewuste man zal zijn slag zeker slaan bij Replay en Diesel. Diesel-shirts hebben veelal een mooie slanke fit. Deze shirts komen in stoere dessins of mooie effen kleuren en met verschillende halslijnen. De T-shirts van Replay hebben veelal een grote, opvallende opdruk en geven daarmee elke outfit een boost.