Sokken

Misschien wel het meest ondergewaardeerde kledingstuk: sokken. En dat terwijl we niet zonder kunnen.
Hier vind je sokken in alle kleuren en prints, van verschillende mooie merken zoals Tommy Hilfiger en Happy Socks.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Herensokken bij de Bijenkorf

Sokken zijn zichtbaarder dan je denkt. Draag je graag lage veterschoenen of sneakers? Dan doe je er goed aan na te denken over wélke sokken je aantrekt. Gelukkig zijn er veel merken die heel mooie sokken maken, zodat we zelfs tot op onze tenen goed gekleed gaan. De Tommy Hilfiger-sokken bijvoorbeeld zijn erg mooi voor onder je pak. Ze zijn er in verschillende effen kleuren, maar ook in streepdessin of ruitjes. Daarnaast heeft Tommy Hilfiger ook lage sportsokken in de collectie. Alle sokken zijn voorzien van een merkborduursel. Ook Burlington-sokken hebben een prachtig klassiek ruitmotief. Nog fijner is dat sokken van Burlington gemaakt zijn van 75 procent wol.

Sokken mogen gezien worden. Falke heeft een enorm aanbod mooie beenmode. Alle Falke-sokken zijn van een fijne stof en komen in een effen kleur. Falke heeft trouwens ook fijne huissokken met wol en antislipstukjes in het assortiment.

Vrolijke sokken vind je bij - hoe kan het ook anders - Happy Socks. De Happy Socks-sokken zijn verkrijgbaar in allerlei opvallende kleurcombinaties, dessins en prints. Misschien zijn ze niet allemaal even geschikt onder een net pak, maar onder een casual outfit zijn ze wél echte eyecatchers.