Zwembroeken

In neutrale kleuren of vrolijke prints: ontdek het hele jaar door onze collectie zwembroeken (en strandlakens).
Op vakantie naar de zon in de winter? De zwembroeken van onder andere Vilebrequin, Orlebar Brown en Sundek zijn nu 365 dagen per jaar verkrijgbaar.
(37 artikelen)Bekijk alle artikelen
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Zwembroeken bij de Bijenkorf

Of je stijl nou preppy of sportief is, voor iedereen is er wel een passende zwembroek te vinden. Want we willen het misschien niet altijd toegeven, maar ook op het strand willen we er goed uit zien. En voor een surfdude laat zo’n lange boardshort ook zien wie hij is. Hoewel je natuurlijk ook best een boardshort aan mag als je niet kunt surfen. Een zwembroek moet bovenal gewoon lekker zitten en niet afzakken als je een frisse duik in het water neemt.

In het huidige modebeeld zie je op het strand nog maar weinig strakke zwembroeken. De stoere, wijde shorts zijn al jaren de eerste keus als het gaat om zwembroeken. Maar mocht je toch zo’n strakke zwembroek willen, kun je natuurlijk bij de Bijenkorf terecht. Voor mooie eenvoudige zwemshort kijk je bij Polo Ralph Lauren. De collectie die bestaat uit shorts in verschillende lengtes en kleuren geeft je genoeg keus.

Ook de zwembroeken van Tommy Hilfiger zijn erg mooi. Natuurlijk verkrijgbaar in de herkenbare Hilfiger kleuren maar ook in andere kleuren en met zomerse motiefjes. Een merk waar je niet meteen aan denkt als je een zwemshort zoekt is Armani. Toch zijn Armani-zwembroeken best eens de moeite waard om naar te kijken. Misschien zit er wel wat voor je tussen.

De Björn Borg-zwembroeken zijn zeer gevarieerd en vrolijk. Zwemshorts en boardshorts in verschillende lengtes, met kleuren, prints en motieven. De perfecte collectie als je een echt sportieve zwembroek zoekt. Sportieve zwembroeken vind je trouwens ook bij Gaastra. De Gaastra-zwemshorts zijn mooi, elegant en sportief in één. Zodat je sowieso stijlvol de zomer doorgaat.