de Bijenkorf AppVanaf nu is de geheel vernieuwde app van de Bijenkorf gratis te downloaden in de App-store. Nu met nog meer nieuws en inspiratie, en veel verbeterde functies.

Heeft u de App van de Bijenkorf al? Dan dient u deze eerst te verwijderen voor u de nieuwe App downloadt.


Wekelijks de wereld van fashion & lifestyle op uw iPad, iPhone of Android

Met de Bijenkorf app beleeft u de wereld van fashion en lifestyle waar u ook bent. Elke week wordt u verrast met nieuwe collecties, de laatste trends en speciale evenementen. Bovendien ontvangt u 6 keer per jaar het iMagazine van de Bijenkorf. Een stijlvol, interactief magazine waarmee u langs digitale etalages surft en direct kunt shoppen.


Activatiecode

Members van de Bijenkorf kunnen een activatiecode aanvragen waarmee zij via de app direct inzicht krijgen in hun Memberinformatie, waaronder Puntensaldo. Zorg ervoor dat uw Bijenkorf Card aan uw online account is gekoppeld. Vervolgens kunt u de optie 'verstuur activatiecode' kiezen op uw persoonlijke profielpagina.

Op deze pagina kan je de Bijenkorf App downloaden voor iPad, iPhone en Android. Klik op de icoontjes met Bijenkorf-logo om de download direct te starten.


Klik op onderstaand icoon om direct de app voor iPad te downloaden.

/Statische%20content/magazines/2014/11november/ipadnov-262.jpgKlik op onderstaand icoon om direct de app voor iPhone te downloaden.

/Statische%20content/magazines/2014/11november/iphonenov-90.jpgKlik op onderstaand icoon om direct de app voor Android te downloaden

/Statische%20content/magazines/2014/11november/androidnov-105.jpg


Laat u inspireren en bekijk hier het nieuwe iMagazine ยปde Bijenkorf Kiosk


Bekijk de Bijenkorf Magazines en Flyers in de Kiosk-app.

Download de Kiosk-app en bekijk de laatste mode, mooiste trends en exclusieve aanbiedingen op uw tablet of smarthpone.

Voor iPad, iPhone en iPod:
Download hier >

Voor Android Tablet en Android Phone:
Download hier >


dbk-shop:/Statische content/magazines/kiosk-iphone-380.jpg

dbk-shop:/Statische content/magazines/kiosk-android-380.jpg