Jumbo

iPawn Hengelspel

10,95 5,47

Kleur Naturel

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht in deze maat/kleur

Klik hieronder op 'Artikel niet voorradig?' om een e-mailnotificatie te ontvangen wanneer dit artikel weer beschikbaar is.

Specificaties

Waarschuwing: niet geschikt onder 3 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4
Geslacht: Unisex
Artikel: 498609000400000

Meer productinformatie

Jumbo iPawn Hengelspel voor iPad of iPad2. iPawn is de nieuwe manier van samen spelen op de iPad. Het klassieke Hengelspel biedt samen met de interactieve wereld van de iPad een unieke spelervaring voor de hele familie. Beleef hoe het Hengelspel tot leven komt wanneer je probeert de vis te vangen met je iPawn hengels. Vang een vis en sleep deze naar je emmer om punten te scoren. Maar kijk uit voor de reiger en de snoek! Het Hengelspel zorgt voor uren plezier! Download gratis de bijbehorende Hengelspel app van Jumbo, speciaal ontwikkeld voor iPawn. Dit spel van Jumbo is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar voor twee tot vier spelers.

Bezorgen & retourneren

• Vanwege de Sale gelden tijdelijk afwijkende levertijden.

Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling retourneren bij de afdeling Klantenservice in een filiaal van de Bijenkorf of via een Kiala Punt. Het artikel dient ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Na retourzending ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie over ruilen en retourneren >