Messen

Goede messen zijn een must in de keuken. Investeer in een goed vleesmes, een scherp koksmes en een
speciaal broodmes. Ook complete messensets vind je in onderstaand overzicht.
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Messen bij de Bijenkorf

Een scherp mes voor je groenten, een apart mes voor vlees, een goed broodmes en een perfect gekarteld steakmes. Met de juiste messen is koken en tafelen een feest.

Global-messen zijn goede keukenmessen die erg lijken op de messen die professionele chefs in hun keuken gebruiken. Deze messen gaan lang mee, liggen goed in de hand en maken het koken een stuk leuker en makkelijker. Ze zijn los verkrijgbaar, maar ook in sets. Een Global-messenblok is een eyecatcher op het aanrecht. De messen van Wüsthof hebben een zwart handvat dat zo gevormd is dat hij lekker in de hand ligt. Wüsthof-keukenmessen zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Voor ieder product is er wel een apart mes. Een fanatieke kok kan hier goed zijn slag slaan.

Mooie, moderne messensets vind je bij Laguiole. Laguiole-messen heb je in gewone sets maar ook in sets van botermesjes, kaasmessen en steakmessen. Er zit ook een apart broodmes in de collectie. De messen van Jamie Oliver zijn viendelijk geprijsd, erg mooi en goed. De Jamie Oliver-messen hebben een strak design, zijn van roestvrijstaal en hebben een zwart handvat. Je kunt zijn keukenmessen los kopen, maar ook in een set met een mooi messenblok erbij.