Maffe Marathon
De Maffe Marathon van de Bijenkorf


De Maffe Marathon is een jaarlijks terugkerend evenement van de Bijenkorf. De Maffe Marathon is een spraakmakende campagne in Nederland. De artikelen die speciaal voor deze periode worden ingekocht, worden tegen maffe prijzen verkocht.

Bekende merken zijn gedurende deze periode verkrijgbaar voor maffe prijzen. Het assortiment van de Maffe Marathon is zowel in de filialen van de Bijenkorf als in de webshop verkrijgbaar. In de boekjes van de Maffe Marathon is het aanbod te bekijken. Daarnaast zijn de artikelen verkrijgbaar in de Bijenkorf App.

In 2014 heeft de zevende editie van de Maffe Marathon plaats gevonden. Het aanbod van de Maffe Marathon bestond in 2014 uit vele artikelen van vele topmerken op het gebied van mode en wonen. Zo bestond het aanbod onder andere uit merken als Michael Kors, DKNY, Filippa K, See by ChloƩ, Escada Sport, Repeat, Dolce & Gabbana en Calvin Klein.

Elk jaar worden tijdens de Maffe Marathon meerdere maffe acties georganiseerd. Zo kon men in 2014 deelnemen aan een Maffe Marathon Stay In It To Win It Facebook Game. Ook via andere social mediakanalen van de Bijenkorf vielen tijdens de Maffe Marathon meerdere prijzen te winnen.

De boekjes van de Maffe Marathon zijn bij elke editie vooraf beschikbaar. Ook is het mogelijk om enkele dagen van tevoren op de webshop een preview te zien van alle artikelen en alvast een verlanglijst te maken.