Onze magazines


Inspiration Magazine

Inspiration Magazine

Verrassende cadeaus, sfeervolle diners, de prachtigste party-mode. Het mooiste seizoen van het jaar is in aantocht. Het Festive Season start voor de Bijenkorf op 20 november met de grootse opening tijdens Turn on the Lights. Deze feestelijke periode staat voor de Bijenkorf voor Sint-Nicolaas, kerst en het ultieme partygevoel.

Kijk hier voor meer informatie over evenementen tijdens Festive Season ».

Blader door het magazine »

Bekijk de items »

Cooking in Style

Cooking in Style

Koken is tegenwoordig ongekend populair. Trends op het gebied van gezond lekker eten en de nieuwste producten voor uw keuken staan daarbij voorop. Naast kwaliteit en gemak presteert design eveneens hoog in de moderne keuken. In de flyer komt u dan ook echte blikvangers tegen, zoals bijvoorbeeld een gietijzeren pan met een Delfts-blauwe deksel of serviesgoed van Scandinavisch design. Ontdek in de Bijenkorf App nog meer inspiratie op het gebied van koken en tafelen.

Blader door het magazine »

Bekijk de items »

Lessons in Lingerie

Lessons in Lingerie

Lingerie is zoveel meer dan romantisch kant en een bh die goed zit. De juiste lingerie maakt namelijk mooier, veel mooier. In deze flyer vindt u een selectie van onze mooiste lingerie.

Onze filialen staan van zaterdag 15 t/m zondag 30 november in het teken van Lessons in Lingerie, waarbij u deskundig advies krijgt en kennis kunt maken met de nieuwste lingerie-collecties. Kijk hier voor meer informatie.

Blader door het magazine »

Bekijk de items »

Bed & Bad

Bed & Bad

Warme aardetinten in combinatie met neutraal grijs, houtaccenten en behaaglijke materialen. Met de trendinspiratie in deze Bed & Bad-flyer geeft u uw slaap- en badkamer een winterse rustic chic uitstraling. Accessoirs, zoals heerlijke interieursprays of knuffelzachte plaids zorgen daarbij voor een huiselijke sfeer.

Blader door het magazine »

Bekijk de items »

iMagazine en App


Download de geheel vernieuwde Bijenkorf app en geniet van nog meer inspiratie, functionaliteiten en gemak. Bekijk nu ons nieuwe iMagazine.

Bekijk het nieuwe iMagazine »

Bekijk de items »


/Statische%20content/magazines/2014/11november/ipadnov-262.jpg
de Bijenkorf Kiosk


Bekijk de Bijenkorf Magazines en Flyers in de Kiosk-app.

Download de Kiosk-app en bekijk de laatste mode, mooiste trends en exclusieve aanbiedingen op uw tablet of smarthpone.

Voor iPad, iPhone en iPod:
Download hier »

Voor Android Tablet en Android Phone:
Download hier »


dbk-shop:/Statische content/magazines/kiosk-iphone-380.jpg

dbk-shop:/Statische content/magazines/kiosk-android-380.jpg