Uw selectie

Wis alles

Cruyff-schoenen geven je het gevoel dat je aan het winnen bent. De luxe, fashionable uitstraling en comfortabele fit hebben ervoor gezorgd dat de schoenen al jaren populair zijn. Er wordt constant geïnnoveerd en de nieuwste materialen en technieken worden toegepast in het productieproces. Cruyff staat voor ambitie en een eigen visie. Voetballiefhebber of niet; deze schoenen passen bij iedereen die van stijl en luxe houdt.

Cruyff Classics

In 1974 ontwierp Johan Cruyff, de bekende voetballer, zijn eigen shirt voor het Nederlandse voetbalteam. Het was een regelrechte hit en dit succes inspireerde Cruyff om zijn eigen sportlabel op te zetten. Hij wilde af van de saaie sportkleding en hakte in 1979 de knoop door om een sophisticated sportlabel te lanceren.

Tegenwoordig is het merk gericht op een complete sportlifestyle. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide schoenencollectie met lage en hoge sneakers. Cruyff Classics zorgt keer op keer voor de beste kwaliteit en weet dit te verwerken in de meest fashionable schoenen.