Sieraden

Sieraden zijn perfect om je stijl te benadrukken. Ze zijn niet alleen de finishing touch van je outfit, maar laten ook zien wie je bent. Van een gouden slavenarmband tot roségouden oorstekers en van een zilveren schakelarmband tot een kleurrijke statementketting. Voor de mooiste sieraden ben je bij de Bijenkorf aan het goede adres. Kies je voor één opvallend stuk, of combineer je verschillende sieraden om je eigen stijl te laten zien?
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Sieraden bij de Bijenkorf

Veel vrouwen hebben in de loop der jaren al een aardige collectie oorbellen verzameld, maar er is altijd ruimte voor een mooi nieuw paar. Zo kun je lekker afwisselen tussen ringen, kleine knopjes, glimmende steentjes en lange hangers. Voor elke look en outfit is een passend paar oorbellen te vinden.

BuddhatoBuddha oorbellen zijn kleine zilveren steekringen. Deze oorbellen komen in varianten met grove schakels maar ook in een eenvoudige gladde versie.

De Swarovski oorbellen zijn fantasierijk met vloeiende en bijzondere vormen. De collectie bevat korte en lange hangers, eenvoudige knopjes en grote opvallende ringen. Met deze oorbellen steel je zeker de show. De oorbellen van Ti Sento zijn vrouwelijk en klassiek door de combinatie van zilver, glimmende zirkonia’s en parels. Bij Ti Sento kun je lege oorstekers kopen, hieraan hang je losse knopjes en bedeltjes naar eigen smaak. De Ti Sento-oorbellen zijn subtiel en romantisch en passen daardoor overal bij.