Uw selectie

Wis alles

Sieraden

Van zilveren schakelarmband tot ketting met medaillon en van pareloorbellen tot een ring met een opvallende steen.
Combineer verschillende sieraden met elkaar, of ga voor één opvallende key piece voor een stijlvolle look.
Nieuwe collectie
  • Nieuwe collectie
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Aanbevolen
Sorteer op:

Sieraden bij de Bijenkorf

Veel vrouwen hebben in de loop der jaren al een aardige collectie oorbellen verzameld, maar er is altijd ruimte voor een mooi nieuw paar. Zo kun je lekker afwisselen tussen ringen, kleine knopjes, glimmende steentjes en lange hangers. Voor elke look en outfit is een passend paar oorbellen te vinden.

BuddhatoBuddha oorbellen zijn kleine zilveren steekringen. Deze oorbellen komen in varianten met grove schakels maar ook in een eenvoudige gladde versie. De oorbellencollectie van Dyrberg/Kern is uitgebreid en divers, maar bovenal sierlijk. In de collectie vind je zilveren en gouden steekringen met Swarovski-kristallen, lange oorhangers en mooie grote ovalen.

De Swarovski oorbellen zijn fantasierijk met vloeiende en bijzondere vormen. De collectie bevat korte en lange hangers, eenvoudige knopjes en grote opvallende ringen. Met deze oorbellen steel je zeker de show. De oorbellen van Ti Sento zijn vrouwelijk en klassiek door de combinatie van zilver, glimmende zirkonia’s en parels. Bij Ti Sento kun je lege oorstekers kopen, hieraan hang je losse knopjes en bedeltjes naar eigen smaak. De Ti Sento-oorbellen zijn subtiel en romantisch en passen daardoor overal bij.