Dekbedovertrekken

Een comfortabel dekbedovertrek is niet alleen heerlijk om onder te slapen, maar ook een sfeermaker voor in de slaapkamer. Voor ieder interieur is er wel een geschikte set te vinden. De Bijenkorf heeft namelijk een uitgebreid aanbod dekbedovertrekken. Wat dacht je van een spierwit exemplaar van katoensatijn? Of kruip je liever weg onder een kleurrijke set van knisperend katoen?
(114 artikelen)Bekijk alle artikelen
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Dekbedovertrekken bij de Bijenkorf

Een goede nachtrust valt of staat bij het juiste dekbed. Minstens zo belangrijk is het dekbedovertrek. Vandyck-dekbedovertrekken komen in allerlei verschillende kleuren. In de collectie zien we veel bloemen, motieven en lichte kleuren, maar ook eenvoudige, effen tinten en een aantal wat feller gekleurde overtrekken. Veel dekbedovertreksets van Vandyck zijn van katoensatijn. Dit materiaal is heerlijk luchtig en zacht. De collectie dekbedovertrekken van Essenza is bijzonder bont gekleurd. Ieder overtrek heeft weer een andere print of motief in een combinatie van verschillende opvallende kleuren. De dekbedovertreksets die effen zijn, zijn dat wel in een felle kleur. Slechts een klein gedeelte van de Essenza-collectie bestaat uit klassieke witte en zwarte overtrekken.

Bij Auping zien we veel dekbedovertrekken met gekleurde streepjes en ruitjes, en een aantal mooie effen overtrekken in zachte kleuren. Deze overtrekken zijn aan de ene kant wit, en aan de andere kant bruin of beige. Hierdoor ontstaat een speels effect wanneer je de rand omslaat. Je kunt ook afwisselen in welke kant je boven legt. Beddinghouse-dekbedovertrekken zijn over het algemeen klassiek en modern in rustige, neutrale kleuren. Toch zien we in deze collectie ook een aantal opvallende, kleurrijke overtrekken van zacht katoensatijn. Ook de dekbedovertrekken van Margaret Muir zijn de moeite waard.