Shoppers

Wil je veel spullen meenemen? Of ben je van plan om uitgebreid te shoppen? Dan is de shopper de perfecte tas voor jou. Deze ruime tas is er in verschillende materialen, talloze prints en bevat vaak met een klein ritsvak aan de binnenzijde. Ga bijvoorbeeld voor een canvasshopper die gemakkelijk mee kan naar het strand, of een shiny exemplaar voor een dagje stijlvol winkelen. De keus is aan jou.
(93 artikelen)Bekijk alle artikelen
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Shoppers bij de Bijenkorf

Shoppers zijn perfect voor vrouwen die van plan zijn veel te shoppen, een dagje naar het strand willen gaan of die gewoon veel spullen mee willen nemen. De Bijenkorf biedt je shoppers van de mooiste merken in een grote variëteit vormen, kleuren en materialen.

Teb Baker-shoppers zijn allemaal gemaakt van mooi leer en hebben vrij lange draaghengsels. Deze tassen zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. In de collectie tassen van DKNY zien we veel vrouwelijke en elegante shoppers in zachte kleuren en vormen. De shoppers van Fred de la Bretonière stralen ultieme luxe uit. Ze zijn van mooi, zacht leer gemaakt en in verschillende neutrale kleuren en modellen uitgevoerd.

Ook brengt de Bijenkorf je shoppers van Moschino. Deze modellen zijn uitgevoerd in prachtig leer en zijn perfect als je een wat opvallender exemplaar zoekt. Ook Michael Kors brengt je een grote en diverse collectie. De shoppers ademen luxe maar ook draagbaarheid uit. Door de vele verschillende kleuren is er voor iedereen wel een geschikt exemplaar.

Ralph Lauren-shoppers zijn erg klassiek en gemaakt van mooi leer. Smaak Amsterdam maakt shoppers die iedere vrouw vrolijk zullen maken. Nonchalante modellen in lieve zachte kleuren die perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De Ted Baker-shoppers zijn echt een feestje. De modellen hebben allemaal opvallende kleurtjes of grappige details zoals glitters en strikjes.