Shoppers

Shoppers zijn ideaal voor vrouwen die veel spullen met zich mee willen meenemen,
of natuurlijk van plan zijn veel te gaan shoppen. Shoppers zijn ruime tassen waar véél in past.
(64 artikelen)Bekijk alle artikelen
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Shoppers bij de Bijenkorf

Shoppers zijn perfect voor vrouwen die van plan zijn veel te shoppen, een dagje naar het strand willen gaan of die gewoon veel spullen mee willen nemen. De Bijenkorf biedt je shoppers van de mooiste merken in een grote variëteit vormen, kleuren en materialen.

Teb Baker-shoppers zijn allemaal gemaakt van mooi leer en hebben vrij lange draaghengsels. Deze tassen zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. In de collectie tassen van DKNY zien we veel vrouwelijke en elegante shoppers in zachte kleuren en vormen. De shoppers van Fred de la Bretonière stralen ultieme luxe uit. Ze zijn van mooi, zacht leer gemaakt en in verschillende neutrale kleuren en modellen uitgevoerd.

Ook brengt de Bijenkorf je shoppers van Moschino. Deze modellen zijn uitgevoerd in prachtig leer en zijn perfect als je een wat opvallender exemplaar zoekt. Ook Michael Kors brengt je een grote en diverse collectie. De shoppers ademen luxe maar ook draagbaarheid uit. Door de vele verschillende kleuren is er voor iedereen wel een geschikt exemplaar.

Ralph Lauren-shoppers zijn erg klassiek en gemaakt van mooi leer. Smaak Amsterdam maakt shoppers die iedere vrouw vrolijk zullen maken. Nonchalante modellen in lieve zachte kleuren die perfect geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De Ted Baker-shoppers zijn echt een feestje. De modellen hebben allemaal opvallende kleurtjes of grappige details zoals glitters en strikjes.