Hoogte

Verlichting

Verlichting is zeer bepalend voor de sfeer in huis. Niet alleen het soort licht,
zoals LED-verlichting, maar zeker ook het design van de tafellampen, vloer-, wand- en hanglampen.
 
- Kies -
  • - Kies -
  • Prijs oplopend
  • Prijs aflopend
  • Merk oplopend
  • Merk aflopend
  • Nieuw

Verlichting bij de Bijenkorf

Voor welke verlichting je kiest, is afhankelijk van de plek in huis en wat je wilt bereiken. In de badkamer en werkkamer mag het licht fel zijn, terwijl je in de woonkamer liever voor zachtere sfeerverlichting kiest. Een dichte lampenkap zorgt ervoor dat het licht meer diffuus is, terwijl een spotje heel specifiek ergens heen schijnt.

Kies je voor een lamp van Artemide, dan ga je voor modern en eenvoudig. Deze lampen hebben organische vormen en basic kleuren zoals wit, zwart en grijs. Ideaal voor in een strak vormgegeven huis. Hoewel de simpele ronde lampenkapjes ook goed passen in een huis met een romantisch interieur.

De lampen van het merk Flos zijn tijdloos en staan voor technische perfectie. Flos werkt samen met veel internationale ontwerpers, zoals Johanna Grawunder en Antonio Citterio. Bij Flos vind je gegarandeerd een hanglamp die perfect past in jouw huis. De lampen hebben ronde vormen en een dunne steel. Voor tafellampen kun je ook terecht bij Flos.

De verlichting van Tom Dixon is geïnspireerd door het unieke erfgoed van de natie. Als je op zoek bent naar een bijzondere lamp, dan zit je bij Tom Dixon goed. De lampen zijn opvallend in kleur en vorm. De lampenkappen zijn groot, rond en glanzend in goud of zilver. Ideaal als eyecatcher in een rustige ruimte.

&Tradition heeft zich laten inspireren door Scandinavië. Dit merk slaat een brug tussen ambacht en design. &Tradition heeft onder meer transparante hanglampen, deze passen perfect in iedere ruimte.