XLBoom

Fotolijst Image Frame

145,00 29,00

Kleur Wit

Dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht in deze maat/kleur

Klik hieronder op 'Artikel niet voorradig?' om een e-mailnotificatie te ontvangen wanneer dit artikel weer beschikbaar is.

Let op: Dit product wordt vanwege de afmeting en/of de breekbaarheid door de geselecteerde vervoerder(s) bezorgd. Onder in uw winkelmand ziet u welke vervoerder(s) het product kunnen bezorgen.Meer informatie >

Specificaties

Materiaal: hout / glas
Hoogte: 46 cm
Breedte: 89 cm
Diepte: 6 cm
Artikel: 728209021600000

Meer productinformatie

XLBoom fotolijst Imageframe, deze houten lijst biedt plaats aan vijftien foto's. De formaten van deze foto's zijn: twee x 5 bij 6,5 cm, drie x 12 bij 17 cm, drie x 9 bij 9 cm, drie x 9 bij 14,5 cm, één x 3,5 bij 4 cm, twee x 7 bij 5 cm en één in formaat 19,5 bij 25 cm. De lijst is voorzien van haakjes aan de achterzijde.

Bezorgen & retourneren

Voor grote, zware of zeer breekbare artikelen werkt de Bijenkorf met vervoersbedrijf AMP Logistics. U ontvangt ongeveer een dag na de eerste bevestigingsmail van de Bijenkorf een e-mail waarin u gevraagd wordt om een afleverdatum en dagdeel te kiezen voor uw bestelling. Dit kunt u doen door in te loggen op Mijn order status via de link ‘maak hier uw afspraak’. Als u dit gedaan heeft, ontvangt u een e-mail en sms van AMP Logistics ter bevestiging van de afspraak. Op de avond voor de dag van bezorging ontvangt u een e-mail en sms-bericht waarin een tijdvak van twee uur voor de bezorging wordt aangegeven. Via de link ‘Mijn order status’ in de eerste e-mail van AMP kunt u uw bestelling volgen en indien nodig het bezorgadres wijzigen. Let op: het is noodzakelijk dat er iemand aanwezig is op het moment van bezorging.

Mocht u dit artikel willen retourneren, dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Center van de Bijenkorf via 0800-0818. Onze medewerkers plannen dan in overleg met u een moment waarop het artikel wordt opgehaald.

Deze procedure geldt alleen voor grote, zware en zeer breekbare artikelen.