Duurzamer

Moroccanoil

Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D45 45 mm - keramische föhnborstel

28,-
MoroccanoilMoroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D45 45 mm - keramische föhnborstel599609002300000

KleurWit

Online nog 1 beschikbaar
Zoek jij een borstel die je haar sneller droogt én mooie zachte, glanzende haarlokken geeft? Probeer dan de Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D55!

De haarborstel is gemaakt van keramische en ionische eigenschappen. Deze eigenschappen houden de warmte van je föhn beter vast en de warmte wordt beter geleid. Dit zorgt ervoor dat de droogtijd van je haar verkort wordt.

De borstelharen bevatten ionen, die water afstoten. Negatieve ionen hebben dezelfde werkwijze als conditioners: ze sluiten je haarschubben, waardoor je haar gezonder wordt en je haar meer gaat glanzen.

Deze Moroccanoil Ionic + Ceramic Thermal Round Brush heeft een diameter van 55 mm, waarmee je je haar mooie zachte, glanzende haarlokken geeft.

Gebruikstips:
- Begin aan de haarwortel en borstel met zachte hand naar de uiteinden toe met lange slagen voor losse krullen met volume.

- Je kunt je haar verdelen en een scheiding maken met de achterkant van de borstel. Het oranje knopje kun je namelijk uit de achterkant halen en er andersom in terug steken, waardoor je deze als steelkam kunt gebruiken.
Moroccanoil28,-

Ionic + Ceramic Thermal Round Brush D45 45 mm - keramische föhnborstel