Laura Mercier

Skin Essentials The Perfect Cream Multi-Tasking Moisturizer - dag- & nachtcrème

75,-
Laura MercierLaura Mercier Skin Essentials The Perfect Cream Multi-Tasking Moisturizer - dag- & nachtcrème767709000500000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat50 ml
Maat50 ml

Details: Deze veelzijdige, hydraterende lichtgewicht crème zorgt voor een egale en stralende huid. Perfect Cream is geformuleerd met antioxidanten, vitaminerijk zwarte thee-ferment en een complex van algen/wieren en helpt de teint te verbeteren, terwijl het een koel en verfrissend gevoel geeft, zonder dat de huid vet of zwaar gaat aanvoelen. De huid voelt zacht aan en is perfect voorbereid op het aanbrengen van make-up.

Zachte huid met gezonde uitstraling – 80% van de consumenten is het ermee eens dat dit product de huid er gezond laat uitzien*
Voelt niet zwaar aan op de huid – 91% van de consumenten is het ermee eens dat dit product bijzonder licht aanvoelt op de huid
*Gebaseerd op een onafhankelijke studie bij 30 consumenten in de VS

Skin Essentials Ingredient Complex: om de huid optimaal te verzorgen, selecteerde Laura eigenhandig drie belangrijke ingrediënten die in elk product van de Skin Essentials-lijn* zijn verwerkt.
- Frans bronwater: staat erom bekend dat het de huid onmiddellijk hydrateert en het vochtgehalte van de huid optimaliseert.
- Rozenwater: een combinatie van Franse rozenextract en damascusrozenolie boordevol essentiële vitaminen, mineralen en antioxidanten die de huid kalmeren en het evenwicht van de huid herstellen.
- Bernagieolie: deze olie is Laura's geheime wapen voor een gezonde, gevoede huid en bereidt deze perfect voor op het egaal aanbrengen van make-up.

Gebruikstips: Breng het product ‘s ochtends en ‘s avonds aan op de gereinigde huid. Voor de sterk gedehydrateerde of extreem droge huid: mix het product met een paar druppels Nourishing Rose Oil.