Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dyson

Supersonic föhn - zwart / paars

399,-
DysonDyson Supersonic föhn - zwart / paars489601001500000

KleurPaars

De supersonic föhn van Dyson is een hoogwaardige haardroger met veel intelligente snufjes voor perfect gestyled haar. De Dyson heeft de motor van de haardroger in het handvat gezet waardoor er een betere balans ontstaat en de haardroger er anders uitziet. 

De Dyson Supersonic haardroger gebruikt een intelligente warmteregeling om Dyson’s optimale temperatuur te handhaven en zo beschadiging door hoge temperaturen te voorkomen. Glaskop-thermistor: Deze meet de temperatuur van de uitgaande lucht 20 maal per seconde en geeft dit direct door aan de microprocessor. Microprocessor: Deze slimme microprocessor berekent snel instructies en corrigeert het dubbele verwarmingselement.

Dyson heeft niet alleen haar drogen veranderd, maar ook het haar stylen veranderd. De Dyson Supersonic haardroger komt met verschillende magnetisch opzetstukken. Het Dyson Opzetstuk voor glad haar droogt het haar langzaam met behulp van een zachte, brede luchtstroom. Met de Dyson Stylingconcentrator kunt u uw haar deel voor deel in model brengen, zonder de rest in de war te brengen. De Dyson Diffuser verspreidt lucht gelijkmatig rond uw haar zodat het minder kroest en er mooiere krullen ontstaan. Garantie 2 jaar op onderdelen en arbeid.

Lees alles over de Dyson Supersonic hier

Bekijk meer