Aangepaste levertijden tijdens de Sale

33 by Nick Bril

1 mei 2018 t/m 31 juli 2018

den haag

amsterdam

eindhoven

rotterdam

utrecht

Vanaf 1 mei verkrijgbaar in de Bijenkorf: de Sterren Sandwich van Nick Bril, mede-eigenaar en hoofdchef van The Jane** in Antwerpen

33 by Nick Bril

Op dinsdag 24 april verschijnt het boek 33 by Nick Bril. Hierin wordt het 33e levensjaar van Nick Bril, hoofdchef en mede-eigenaar van The Jane in Antwerpen, beschreven aan de hand van 33 recepten, van street food tot fine dining. Met zijn boek wil Bril 'mensen op sleeptouw nemen, als chef-kok, als ondernemer, als vader en als dj'.

Op zondagavond 6 mei gaat restaurant The Kitchen in de Bijenkorf Den Haag speciaal open voor Nick Bril. Hij kookt dan eenmalig voor een select gezelschap een exclusief 4-gangendiner. Hoofdsommelier Gianluca van The Jane verzorgt de bijpassende wijnen met een selectie uit de Bijenkorf Wijn Boutique.

de Bijenkorf Den Haag
Zondag 6 mei

Voor iedereen die hier niet bij aanwezig kan zijn, serveren wij vanaf 1 mei een speciaal voor de Bijenkorf door Nick Bril bedachte Sterren Sandwich: een ciabatta met o.a. merguez, hummus, harissacrème en baba ganoush. Dit heerlijke broodje is t/m 31 juli verkrijgbaar in onze winkels, met uitzondering van de Bijenkorf Amstelveen en Maastricht.

de Bijenkorf Den Haag
de Bijenkorf Amsterdam
de Bijenkorf Eindhoven
de Bijenkorf Rotterdam
de Bijenkorf Utrecht
1 mei t/m 31 juli

33 by Nick Bril

Het boek 33 by Nick Bril is verkrijgbaar in onze winkels en op deBijenkorf.nl voor 39,90.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl