Binnenkort online Aaiko

Aaiko is een Nederlands label dat zich richt op het ontwerpen van elegante, eigentijdse damesmode. Het merk speelt in op trends in de modewereld, maar houdt daarbij zijn eigen identiteit aan. Shop binnenkort de mooiste items van Aaiko bij de Bijenkorf.

Ontdek vergelijkbare merken

Aaiko binnenkort bij de Bijenkorf

In 2006 startte Pauline Brakenhoff het modelabel Aaiko, met de missie om creativiteit en commercie op unieke wijze te combineren. Aaiko creëert mode voor de moderne vrouw, die vrouwelijk maar stoer is, zacht maar krachtig. Dit vertaalt zich in prachtige kledingstukken, vaak stoer en comfortabel maar met romantische details en dessins. In de collecties van Aaiko vind je blouses, jurken, truien en blazers. Niet alleen stijl, maar ook comfort staat voorop.

Aaiko: van catwalk naar de stoep

De damesmode van Aaiko is door haar originele design en prachtige materialen een succes op de catwalk, maar ook in het straatbeeld. Het van oorsprong Nederlandse label groeit snel en heeft ondertussen internationale bekendheid vergaard. De collecties van Aaiko spelen in op de huidige trends in de modewereld, maar blijven toch origineel. Deze sterke merkidentiteit draagt dan ook bij aan het succes van het merk. Aaiko is perfect voor de moderne vrouw die op zoek is naar trendy damesmode met een elegante twist.