Winkels & Openingstijden
Klantenservice

AAIKO

Het in Amsterdam gevestigde fashionlabel AAIKO, creëert met haar business casual looks een brug van catwalk naar sidewalk. Ontdek bij AAIKO on-trend mode met een elegante en verfijnde twist.

Aaiko

87 artikelen
Filter & sorteer
87 artikelen

Aaiko bij de Bijenkorf

In 2005 startte Pauline Brakenhoff het modelabel Aaiko, met de missie om creativiteit en commercie op unieke wijze te combineren. Aaiko creëert mode voor de moderne vrouw, die vrouwelijk maar stoer is, zacht maar krachtig. Dit vertaalt zich in prachtige kledingstukken, vaak stoer en comfortabel maar met romantische details en dessins. In de collectie vind je onder andere Aaiko blouses, truien en blazers, die stijlvol te combineren zijn met een broek van Aaiko. Niet alleen stijl, maar ook comfort staat voorop.

Aaiko: van catwalk naar de stoep

De damesmode van Aaiko is door haar originele design en prachtige materialen een succes op de catwalk, maar ook in het straatbeeld. Het van oorsprong Nederlandse label groeit snel en heeft ondertussen internationale bekendheid vergaard. De collecties Aaiko kleding spelen in op de huidige trends in de modewereld, maar blijven toch origineel. Deze sterke merkidentiteit draagt dan ook bij aan het succes van het merk. Ontdek de trendy Aaiko damesmode met een elegante twist, van romantische Aaiko jurken tot stoere Aaiko jumpsuits.