Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Acqua di Parma

Acqua di Parma symboliseert verfijning, discrete luxe en vakmanschap. Sinds 1916 worden de producten in Italië gemaakt waarbij zij zich richten op duurzamere productieprocessen. Elke collectie vertegenwoordigt een andere mix van Italiaanse cultuur, natuur en kunst.

Acqua di Parma

63 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
63 artikelen

Acqua die Parma bij de Bijenkorf

De eerste Acqua di Parma geur werd Colonia genoemd en werd ontwikkeld in 1916 in een kleine fabriek in het historisch centrum van Parma. De geur was verrassend licht en fris voor zijn tijd. De meeste parfums waren namelijk vrij zwaar en intens in samenstelling. Al snel werd de geur uit Parma ongekend geliefd bij socialites en celebrities. Als gevolg van het succes breidde het aanbod van Acqua di Parma zich uit met homewear en leren accessoires. Het merk staat echter nog steeds het meest bekend om de frisse en verfijnde geuren.

De verschillende geuren van Acqua di Parma

Colonia is nog steeds de best verkochte geur van Acqua di Parma. De iconische compositie staat voor Italiaanse frisheid en nonchalante verfijning. De Colonia geur is een eau de cologne die verkrijgbaar is in vele varianten, waaronder de Pura, Assoluta, Intensa en Essenza variant. Een andere geliefde geur is de levendig zomerse Acqua di Parma eau de toilette Blu Mediterraneo. Deze geur belichaamt de charme van de Italiaanse Mediterranen. Ook van deze geur bestaan er verschillende varianten, met energieke, dynamische en betoverende geurnoten.

Acqua di Parma voor dames en heren

De Acqua di Parma geuren zijn er zowel voor dames als heren. Speciaal voor de dames biedt Acqua di Parma de Le Nobile geurlijn. Deze geur is een viering van verfijnde vrouwelijkheid. De verschillende varianten van Le Nobile zijn delicaat, elegant en intrigerend en zijn verkrijgbaar als eau de parfum. Wil jij alle geurvarianten van Le Nobile proberen? Ga dan voor de parfumset samengesteld uit de verschillende Acqua di Parma eau de parfums.