Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Gecreëerd door
Maela Redacteur Beauty & Lifestyle

Wat doet vitamine C voor je gezicht?

Vitamine C, of ascorbinezuur, is hét geheim voor een stralende huid. Dit vitamine werkt als een krachtige antioxidant dat de huid beschermt tegen schadelijke stoffen en vroegtijdige veroudering. Gebruik dit wondermiddeltje in de vorm van een crème of een serum en ervaar de resultaten zelf.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan wanneer de huid overactief pigment aanmaakt en dit resulteert in een onregelmatige teint. Dit kan genetisch zijn, maar zonneschade is vaak de oorzaak. Vitamine C zorgt er echter voor dat de aanmaak van pigment geremd wordt. Door een hoog gedoseerd vitamine C product te combineren met een SPF, bescherm je jouw huid optimaal tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De werkzame stoffen in vitamine C verhelderen de huidteint voor een gezonde glow, terwijl het huidoppervlak gladder oogt. Het krachtige ingrediënt zal donkere vlekjes oplichten en na verloop van tijd vallen deze minder op. Óók dames met een grauwe teint kunnen rekenen op de verhelderende werking van vitamine C. Na regelmatig gebruik beschikt de huid over een gezonde, jeugdige en levendige teint. Ouderdomsvlekken verwijderen kan dan ook zeer effectief door dagelijks vitamine C aan te brengen.