Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Nieuwe collectie

AERIN

Mediterranean Honeysuckle Essentials Eau de Parfum - parfumset

99,-2024-05-20T16:07:46.451Z99
AERINAERIN Mediterranean Honeysuckle Essentials Eau de Parfum - parfumset207409003026000
Maat30 ml
Online nog 1 beschikbaar

De eerste bloemen van de lente komen tevoorschijn met AERIN's Mediterranean Honeysuckle Essentials.
De bestseller van AERIN's Eau de Parfum is gecombineerd met voedende Rose Lip Conditioner en verpakt in een mooi saliegroen canvas cosmeticatasje.

De parfumset bevat:
- 1x Mediterranean Honeysuckle Eau de Parfum (travel size) 30 ml
- 1x Rose Lip Conditioner
- 1x Etui

Geurnoten: Kamperfoeliebloesem, grapefruit, bloem-extracten, bergamot, citrus, Bourgeon de Cassis, Jasmine Sambac Absoluut, Ambrox en muskus.

Mediterranean Honeysuckle, een unieke combinatie van zoete kamperfoelie met sprankelende grapefruit, roept het beeld op van weelderige bloemenpracht en glinsterende stranden en zorgt zo voor een onvergetelijk gevoel van luxe en rust. De zongerijpte, verfijnde Italiaanse bergamot creëert samen met mandarijnolie en grapefruit een bruisende citrusgloed, die op zijn beurt schittert naast Bourgeon de Cassis voor een weelderige groene, prikkelende sappigheid. De pure vrouwelijke geur van het lelietje-van-dalen en de luxueuze gardenia sprankelt met de zoete kamperfoeliebloesem, die uitmondt in het elegante, sensuele en rijke aroma van Jasmine Sambac Absolute, afgewerkt met een vleugje warme, zijdeachtige Ambrox met muskus.


AERIN99,-

Mediterranean Honeysuckle Essentials Eau de Parfum - parfumset