Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Aesop

De verzorgingsproducten van Aesop zijn ontwikkeld om de zintuigen te behagen en de huid te voeden. Nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam.

Aesop bij de Bijenkorf

Aesop biedt de fijnste verzorgingsproducten, die ieder zijn ontwikkeld met oog voor detail. De huidverzorgings-, gezichtverzorgings- en haarverzorginsproducten hebben een effectieve werkzaamheid en zijn een genot voor de zintuigen. Daarnaast zijn de producten stijlvol verpakt en daardoor een aanwinst voor ieder badkamerinterieur.

De verzorgingsproducten van Aesop zijn nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam en binnenkort ook online verkrijgbaar.

Aesop verzorginsproducten

Aesop is opgericht in Melbourne in 1987. Vanaf het begin heeft Aesop de missie om huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten te produceren van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Bij Aesop wordt er veel onderzoek gedaan naar de werking van plantaardige ingrediënten. Enkel de ingrediënten waarvan bewezen is dat ze veilig en effectief zijn worden verwerkt. Bij Aesop draait het om meer dan een product. Het merk heeft een unieke kijk op design, wat duidelijk naar voren komt in hun winkelinrichting en communicatie uitingen.

Ontdek vergelijkbare merken