Aesop

De verzorgingsproducten van Aesop zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De serums, crèmes, shampoos en gezichtsreinigingsproducten van Aesop zijn ontwikkeld om de zintuigen te behagen en de huid te voeden. Het merk gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten waarvan de veiligheid bewezen is.
  • Home
  • arrow-small__rightAesop

Aesop

87 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
87 artikelen

Aesop bij de Bijenkorf

Aesop biedt de fijnste verzorgingsproducten, die ieder zijn ontwikkeld met oog voor detail. De huidverzorgings-, gezichtverzorgings- en haarverzorginsproductenvan Aesop hebben een effectieve werkzaamheid en zijn een genot voor de zintuigen. Daarnaast zijn de producten stijlvol verpakt en daardoor een aanwinst voor ieder badkamerinterieur. Je vindt bij Aesop diverse formuleringen met specifieke eigenschappen voor allerlei huidtypen. Ga je voor een van de handzepen, serums, crèmes of gezichtsreinigingsproducten van Aesop uit onze cosmeticacollectie?

Aesop verzorginsproducten van hoogwaardige kwaliteit

Aesop is opgericht in Melbourne in 1987. Vanaf het begin heeft Aesop de missie om huid-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten te produceren van de meest hoogwaardige kwaliteit. Bij Aesop wordt er veel onderzoek gedaan naar de werking van plantaardige ingrediënten. Enkel de ingrediënten waarvan bewezen is dat ze veilig en effectief zijn worden verwerkt. Bij Aesop draait het om meer dan een product. Het merk heeft een unieke kijk op design, wat duidelijk naar voren komt in hun winkelinrichting en communicatie uitingen.