Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Aesop

De verzorgingsproducten van Aesop zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De serums, crèmes, shampoos en gezichtsreinigingsproducten van Aesop zijn ontwikkeld om de zintuigen te behagen en de huid te voeden. Het merk gebruikt enkel natuurlijke ingrediënten waarvan de veiligheid bewezen is.

Aesop

99 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
99 artikelen

Aesop bij de Bijenkorf

Aesop: hét duurzame merk met de herkenbare amberkleurige pompflacons. Aesop is in 1987 opgericht in het zonnige Melbourne. Vanaf het begin was de missie duidelijk: het creëren van vegan huid- en haarverzorging dat is verrijkt met botanische ingrediënten. Het geliefde merk steeg in populariteit nadat de glazen pompflacons overal op social media werden gespot. De stijlvolle apothekersstijl van een Aesop zeep bleek dankzij de minimalistische uitstraling bij velen in de smaak te vallen. Dezelfde verfijnde verpakking zien we terug bij de Aesop shampoo. Hiermee voeg je dan ook een elegante touch toe aan jouw badkamer. Aesop heeft ook heerlijke geuren, zoals unisex geuren voor hem of haar.

Aesop handzeep: dé stijlvolle apothekersfles

Naast de populaire Aesop handzeep, biedt het Australische merk nog véél meer verzorgingsproducten voor huid én haar. Wie wilt dat al zijn producten in de badkamer mooi met elkaar matchen, kan dit met Aesop realiseren. Alle items beschikken tenslotte over neutrale aardetinten en creëren samen een harmonieus geheel. Zelfs een Aesop deodorant is stijlvol verpakt.

Is Aesop vegan?

Ja, Aesop is 100% vegan! Het Australische merk gebruikt geen één ingrediënt van dierlijke oorsprong. Iedere Aesop formule is daarentegen verrijkt met botanische ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen.

Wat zijn de Aesop bestsellers?

Dé bestseller van Aesop is zonder twijfel de Aesop handzeep. De geliefde handzeep verkreeg populariteit dankzij de amberkleurige pompflacon welke doet denken aan een vintage apotheek. Bovendien is de zeep verrijkt met plantaardige ingrediënten die zacht zijn voor mens, dier én de planeet!