Alan Red

Alan Red is al sinds 1996 marktleider op het gebied van basics van een hoge kwaliteit. Shirts met een ronde hals of met een v-hals: goede basics gaan nooit uit de mode.

Alan Red

19 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
19 artikelen
19 van 19 gezien

Alan Red bij de Bijenkorf

Elk item uit de herenmode van Alan Red is gemaakt om ultiem draagcomfort te realiseren. Zij doen dit al tijden met succes en al vele jaren worden de T-shirts en het ondergoed van het Italiaanse merk vastberaden gedragen door mannen. Van losvallend tot aangelijnd en van lange tot korte mouwen. De T-shirts van Alan Red voor heren – evenals de ondermode – zijn gemaakt van het fijnste katoen en met oog voor detail afgewerkt. Zo heb je geen last van rafels en zit elk item als gegoten.

Comfortabele ondermode van Alan Red

Draagcomfort is het belangrijkste voor het modemerk Alan Red. Daarom is alle ondermode zo vormgegeven dat het naadloos aan het lichaam aansluit. Er bestaan daarbij natuurlijk verschillende T-shirts en ondergoed met stretch, waardoor nog eens extra draagcomfort ontstaat. Houd je meer van een losvallende fit, dan zijn er ook ruime shirts van katoen verkrijgbaar. Wist je trouwens dat er ook verschillend ondergoed & nachtmode van Alan Red voor heren bestaat? Dit assortiment bestaat onder andere uit zachte pyjamashirts en perfect zittende boxershorts.