Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort online Aligne

Aligne is een Deens merk met een sterke focus duurzaamheid. Door transparant te zijn over hun productieproces en de waanzinnige designs, is Aligne waanzinnig populair onder veel modeliefhebbers. Binnenkort shop je de mooiste artikelen uit de collectie van Aligne bij de Bijenkorf.

Aligne binnenkort bij de Bijenkorf

Het Deense label Aligne weet ieder seizoen weer duurzame en tijdloze collecties te presenteren die je het hele jaar door kunt dragen. De effortless kledingstukken zijn gemaakt op een duurzame manier, waardoor de afdruk op de aarde zo klein mogelijk is. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van exclusieve prints, comfortabele silhouetten en bovenal kwaliteit. Zo kun jij langer met je kledingstuk doen.

Duurzame stoffen

Van biologisch katoen tot viscose en andere duurzame materialen… Het Deense merk Aligne probeert op een zo duurzaam mogelijke manier te creëren en te produceren. Het grootste gedeelte van de collectie wordt gemaakt in Europa. De kleding van Aligne is super modebewust, wat ervoor zorgt dat je met de kleding van het merk er niet alleen trendy bij loopt, maar ook nog iets goed doet voor het milieu.

Ontdek vergelijkbare artikelen