Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ALLEEN BIJ DE BIJENKORF

Bij de Bijenkorf worden unieke herinneringen gemaakt, door jou en door ons. Van trouwe klanten tot bijzondere collega’s: deze verhalen vind je alleen bij de Bijenkorf.

ALLEEN BIJ
DE BIJENKORF

Een plek waar iedereen zich bijzonder kan voelen

Medewerker WIL LAAN

"Ruim 30 jaar geleden, toen het hoofdkantoor van de Bijenkorf nog op de Frankemaheerd zat, ontmoette ik daar de vrouw van mijn dromen. Ik was medewerker interne dienst, zij IT-specialist. Ik werk nog steeds bij de Bijenkorf, Sylvia ging weg, maar onze liefde bleef bestaan. Op 25 augustus 2017 zijn we 25 jaar getrouwd."

Bezoeker LUNA WANSINK

"Ik zit in een rolstoel en ik vroeg aan de Bijenkorf waarom er nooit kinderen in een rolstoel in het Back to School-magazine staan. Dat vonden ze zelf eigenlijk ook best raar. Samen met mijn vader, moeder en broer werd ik uitgenodigd in de fotostudio van de Bijenkorf voor mijn eigen fotoshoot."

Medewerker SJUUL VAN BASTELAAR

"Een vrijgezellenfeestje in de Bijenkorf? Waarom eigenlijk niet? We verzorgden een fantastische middag voor 17 vriendinnen met een make-up masterclass en een heerlijk buffet in The Kitchen, die door Visual was omgetoverd tot een gouden feestzaal. Terwijl ze een traantje wegpinkte zei de bruid in spe: “Bij de Bijenkorf kan ook echt alles hè?”"

Anna Nooshin

"Bij de Bijenkorf krijg ik het gevoel dat alles mogelijk is"

Iebele
van der Meulen

"Er zijn zo veel goede dingen dat ik altijd met iets de deur uit wil"

Bezoeker MW. VAN BREUGEL VAN TOREN

"Toen ik het kerstfilmpje van de Bijenkorf op Facebook zag, herinnerde ik mij hoe wij al vóór de oorlog naar de Bijenkorf Rotterdam gingen om de mooie etalages te bekijken. Ik was er nu al jaren niet meer was geweest. Toen de Bijenkorf dat hoorde, werd ik uitgenodigd voor een heerlijk diner en kreeg ik ook nog een cadeaucard om iets moois uit te zoeken."

Medewerker ELLEN DE BOER

"Ik was 4 jaar in dienst toen in het crisisjaar 1983 het doek voor de Bijenkorf dreigde te vallen. Wat er toen gebeurde, bewijst voor mij toch wel het meest dat de Bijenkorf in de harten van vele mensen zit. We gingen met alle collega’s, de handtekeningen van 25.000 Hagenaars en tal van bekende Nederlanders de strijd aan en gelukkig met succes."

Bezoeker WIM BOEREN

"Jaren geleden at mijn vrouw de truffelboltaart van de Bijenkorf en ze was nooit vergeten hoe lekker die was. Ze had er zelfs een foto van bewaard. Toen ze 50 werd heb ik zo’n taart voor haar besteld. De Meesterbanketbakker van de Bijenkorf vond dat zo leuk dat hij er een bijzondere versie van maakte, helemaal speciaal voor haar."

Kay Nambiar

"Bij de Bijenkorf moet ik altijd eerst aan mijn oma denken, die heeft er heel lang gewerkt. Het voelt vertrouwd."

Lizzy
van der Ligt

"Het gevoel dat ik bij de Bijenkorf krijg, is toch wel Kerst"

Bezoeker NANCY BROEK

"Ik was niet thuis toen mijn nieuwe schoenen bezorgd werden en de chauffeur liet het pakket achter op ons erf. Daar heeft onze hond Chef ze alvast voor mij uitgepakt. Er was niets meer over van mijn nieuwe schoenen. De Bijenkorf stuurde gewoon nieuwe, mét een bot in de vorm van een schoen voor Chef. Zo was iedereen tevreden."

Medewerker EVERT-JAN SMINK

"Weekendhulp Pim Kelders zette me aan het denken met zijn opmerking dat hij een onderscheidende klantbeleving wilde creëren. Sindsdien maken we van ieder paar schoenen dat we verkopen echt een cadeau door het vloeipapier van de schoenendoos te voorzien van een geur van Guerlain, passend bij de klant. Bovendien krijgt de klant twee testers cadeau."

Medewerker ERWIN VET

“Ik kan mijn hele ziel en zaligheid kwijt in mijn werk als teamleider logistiek patisserie bij de Bijenkorf. Mijn collega’s zijn zo gedreven om de mooiste creaties te maken, je voelt de passie. Aan mij de taak om al die mooie en soms fragiele producten te vervoeren. Niet eenvoudig, maar met evenveel passie ben ik zo servicegericht mogelijk.”

Ruba Zai

"Van kinds af aan kom ik bij de Bijenkorf op de laatste dag van de Ramadan, om een outfit voor het Suikerfeest uit te zoeken"

Yara Michels

"Alleen bij de Bijenkorf vind ik alles waar ik van droom, op één plek"

Medewerker PANKAJ AUDHOE

'"'Mr. Pankaj Audhoe offered me a level of service that I have never received anywhere around the world', stond in de mail die Mr. Stevens uit Australië naar de Bijenkorf stuurde. Elke keer als hij weer naar Nederland komt, stuurt hij mij vooraf een berichtje. Ik wil mijn klanten graag gelukkig maken, daar word ik zelf ook gelukkig van."

Bezoeker JOS VUNDERINK

"Mijn kat Olivier Frederick was dolblij met de doos van de Bijenkorf en weigerde deze af te staan voor mijn retourzending. De Bijenkorf stuurde meteen een nieuwe doos, met daarin bovendien iets lekkers voor Olivier Frederick en voor mij."

Medewerker TAMARA HAMICHE

"In paniek kwam een Amerikaans stel de Bijenkorf binnen: de koffer van de vrouw was kwijtgeraakt en hun cruiseschip vertrok drie uur later. In een mum van tijd zocht ik 12 complete sets kleding bij elkaar. De koffer werd 10 minuten voor vertrek alsnog bezorgd, maar het stel was zo dankbaar dat ze mij tot op de dag van vandaag foto’s en berichtjes sturen."