Winkels & Openingstijden
Klantenservice

America Today

Voor een All American-stijl ben je bij America Today aan het goede adres. Ze bieden een brede collectie vol basics, casual blouses, fijne sweaters en stoere denim items.
389 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
389 artikelen

America Today bij de Bijenkorf

De collecties van America Today zijn geïnspireerd op de American College Lifestyle. Bij de Bijenkorf vind je kleding, accessoires en tassen van America Today voor dames, heren en kinderen. Zo kan je met het hele gezin stralen in de prachtige kleding van America Today. Wie wilt dat nou niet?

Kleding van America Today voor dames, heren en kinderen

De damesmode, herenmode en kindermode van America Today bevat invloeden van het American College. Zo zijn de collecties voorzien van t-shirts, jeans, sweaters en hoodies met opvallende teksten en logoprints. De damesmode van America Today laat zich kenmerken door modieus ondergoed, mooie broeken en prachtige sweaters. America Today weet de Amerikaanse college lifestyle ook in een trendy herenmode collectie te vertalen. De herenmode van America Today bevat t-shirts met college-style prints. Deze stijl wordt veel gehanteerd, dit zie je ook terug in de hoodies en sweaters in deze collectie. Ook bij de kindermode van America Today zien wij deze stijl veel terugkomen. Kies bijvoorbeeld voor een T-shirt of sweater met logoborduuring.

Welke America Today items zijn het meest populair?

Er zijn veel populaire items van America Today te shoppen in onze collectie. De T-shirts van America Today voor heren zijn altijd een goede keuze. De college-style is altijd een favoriet en daarom ideaal voor de aankomende zomer.

Waar shop ik de kleding van America Today?

Je favoriete items van America Today shop je in de online wereld van de Bijenkorf. America Today is exclusief online verkrijbaar bij de Bijenkorf, dus niet in onze filialen. Shop jouw America Today trui voor dames snel op onze webshop!