America Today

Voor een All American-stijl ben je bij America Today aan het goede adres. Ze bieden een brede collectie vol basics, casual blouses, fijne sweaters en stoere denim items.
  • Home
  • arrow-small__rightAmerica Today
251 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
251 artikelen

America Today bij de Bijenkorf

De collecties van America Today zijn geïnspireerd op de American College Lifestyle. Bij de Bijenkorf vind je kleding, accessoires en tassen van America Today voor dames, heren en kinderen.

Kleding van America Today voor dames, heren en kinderen

De damesmode, herenmode en kindermode van America Today bevat invloeden van het American College. Zo zijn de collecties voorzien van t-shirts, jeans, sweaters en hoodies met opvallende teksten en logoprints. De dameskleding van America Today laat zich kenmerken door denim jackets, kleurrijke regenjassen en blouses met opvallende dessins. America Today weet de Amerikaanse college lifestyle ook in een trendy herenmode collectie te vertalen. De herenkleding van America Today bevat t-shirts en polo’s met exotische- en streepjesdessins. Deze vrolijke prints komen ook terug op de kinderkleding van America Today. Kies bijvoorbeeld voor een jongensoverhemd met palmboomprint of voor a-lijn meisjesrok met overslag en bloemendessin.