American Vintage

American Vintage ontwerpt stijlvolle collecties met een casual snit vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige stoffen. Door een veelzijdige collectie te creëren biedt het Franse merk een mix van stijlen. Ontdek het kleurrijke assortiment van American Vintage bij de Bijenkorf.
  • Home
  • arrow-small__rightAmerican Vintage

American Vintage

63 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
63 artikelen

American Vintage bij de Bijenkorf

American Vintage brengt een ode aan eenvoud en eerlijke mode. Met de karakteristieke pasteltinten, minimalistische snit en delicate materialen, zijn de collecties geïnspireerd op de Amerikaanse garderobe. Met veel passie voor vakmanschap en oog voor detail ontwerpt het Franse modemerk de ultieme basics waar iedereen van houdt. Ervaar American Vintage zelf en neem een kijkje in de collectie met een breed kleurenpalet aan stijlvolle wardrobe essentials vervaardigd van natuurlijke materialen. Ontdek de collectie American Vintage en American Vintage sale bij de Bijenkorf.

perfect passende basics in pasteltinten

Verrijk je basisgarderobe met de elegante damesmode van American Vintage. Voor zowel de winter als de zomer biedt het Franse merk de ultieme basics. Van T-shirts en tops met een opvallend dessin tot wollen vesten in pastel kleuren: bij iedere persoonlijkheid past een item van American Vintage. Heb jij al een basic-item van American Vintage?

Herenmode van American Vintage

Naast de geweldige damescollectie van American Vintage hebben wij ook herenmode van American Vintage. De minimalistische looks van de collectie gaan hand in hand met de kwaliteit van de items. De herencollectie van American Vintage is perfect voor de man die het graag basic houdt. Alle kledingstukken uit de collectie zijn neutraal van kleur en van hoogwaardige kwaliteit. American Vintage is voor iedereen toegankelijk.