Winkels & Openingstijden
Klantenservice

de Bijenkorf Amstelveen

Galerij 152 1181 ZS Amstelveen

bekijk in google maps
info

Helaas zijn onze deuren gesloten. Shop online of via videocall in een van onze winkels met een retourtermijn van 100 dagen. Lees hier meer

Openingstijden de Bijenkorf Amstelveen

18 januari t/m 24 januari​

maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
gesloten
vrijdag
gesloten
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

25 januari t/m 31 januari​

maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
gesloten
donderdag
gesloten
vrijdag
gesloten
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten
Openingstijden van volgende week
Bereikbaarheid de Bijenkorf Amstelveen
Parkeren de Bijenkorf Amstelveen

Parkeren vlakbij de Bijenkorf Amstelveen kan in de volgende parkeergarages: Q-Park Stadsplein en Q-Park Schouwburggarage.

Openbaar vervoer naar de Bijenkorf Amstelveen

Indien je met het openbaar vervoer komt vanaf station Amsterdam Centraal, neem je buslijn 347 of 357. Wanneer je uitstapt bij bushalte Amstelveen busstation is de Bijenkorf Amstelveen lopend te bereiken binnen 5 minuten.

Sandra Charmant, Storemanager, de Bijenkorf Amstelveen

De Bijenkorf Amstelveen is uniek vanwege de ‘huiskamersfeer.’ Ik hoor vaak van klanten dat ze zich hier thuis voelen. Geen enorme mensenmassa’s en ellenlange rijen voor de kassa, maar persoonlijke aandacht en in alle rust de mooiste merken winkelen. Daarnaast maakt de grote parkeergarage onder de winkel een bezoek aan de Bijenkorf Amstelveen extra ontspannen. Wat de meeste mensen niet weten is dat ook hier - net als in Amsterdam - prachtige merken verkrijgbaar zijn zoals Ganni en Essentiel Antwerp. Ook voor een paar Isabel Marant of L.K. Bennett schoenen kun je bij ons terecht.