Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf Amsterdam Isaac's Bar

's Ochtends strijk je er neer voor koffie en een croissantje. Je laptop staat naast je aangesloten op een van de stroompunten in de bar. Lunchen doe je met gezond broodje. Na werk is het tijd voor een borrel met je collega’s. Kies je een cocktail of ga je voor een koud biertje? Je overweegt de opties terwijl er een borrelplank op tafel wordt gezet. Dat is Isaac's Bar.

"Cocktails en koffie maken we voor je neus"

Celeste van der Leij is de manager van Isaac's Bar.

“Isaac’s Bar is hét nieuwste horecaconcept van de Bijenkorf. Vanuit de lift op de eerste verdieping wandel je zo de bar in. Het eerste wat opvalt, is de imposante lengte van de bar. Zo’n vijftig stoelen staan zij aan zij. Zo kunnen onze gecertificeerde barista’s en bartenders de koffie en cocktails voor je neus maken en je voorzien van lekkere hapjes. Door plaats te nemen in Isaac’s Bar zit je echt in het midden van de afdeling. Weliswaar gescheiden door een glazen wand, maar toch omringd door herenmode en de Concept space met gadgets, geuren en huidverzorging. Dan voel je je echt de koning te rijk.”

Het zit hem in de naam

De Bijenkorf aan de Dam werd in 1912 opgericht door Aron Arthur Isaac. De beste man overleed in 1932, maar heeft zeker zijn sporen nagelaten. 's Werelds bekendste barman, Isaac Washington, (gespeeld door Ted Lange) voorzag menig gast aan boord van The Love boat van een lekkere cocktail en joviale glimlach. Helaas hebben we Isaac Washington niet achter de bar kunnen regelen, maar hebben we wel een gecertificeerd topteam voor je klaarstaan.

Menukaart Isaac's Bar

Benieuwd wat er op het menu staat in Isaac's Bar? Bekijk hier de kaart en ga snel naar de Bijenkorf Amsterdam om de ambiance - en natuurlijk de cocktails - te proeven. Bekijk dus ook vooral de drankenkaart of laat je juist verrassen!

Nieuwe collectie Herenmode

Ontdek de nieuwe herenmode collectie ook online Bekijk het aanbod