ANNA + NINA

ANNA + NINA staat bekend om de stijlvolle, minimalistische sieraden met aspecten uit Bali en India. Het merk creëert handgemaakte ontwerpen voor vrouwen die een statement willen maken. Van trendy oorbellen en kettingen tot elegante armbandjes.

Anna + Nina

289 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 289 artikelen
48 van 289 gezien

Anna + Nina bij de Bijenkorf

Anna + Nina is het Amsterdamse merk dat stijlvolle minimalistische sieraden en (woon)accessoires biedt geïnspireerd op Aziatische culturen. Op verre reizen naar exotische plekken als Thailand, Bali en India hebben Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot zich laten beïnvloeden door de rijke kleuren, intrigerende details en ongebruikelijke vormen waar Azië bekend om staat. In combinatie met hun passie voor geschiedenis, film, kunst en natuur leidt dit tot unieke oorbellen, kettingen, armbanden en ringen die je nergens anders ziet.

De sieraden van Anna + Nina

Alle oorbellen, kettingen, armbanden en ringen van Anna + Nina hebben die “je-ne-sais-quoi” flair die zo moeilijk te vinden is. De materialen variëren van zilver en goud tot zoetwater parels, onyx en brass. Iedere collectie is gebaseerd op een thema dat het design duo fascineert, zoals het rariteitenkabinet of de onderwaterwereld. Dit zie je heel letterlijk vertaalt in de Anna + Nina oorbellen met vissengraat en een hanger met een zeester, maar ook abstractere ontwerpen behoren tot de collectie. En dan is er natuurlijk ook nog de sieradencollectie met initialen. Ook hier geeft Anna + Nina hun eigen twist aan!

De Anna + Nina wooncollectie

Het onderwaterthema komt ook terug in de woonaccessoires van Anna + Nina. Kies bijvoorbeeld voor saladebestek met zeepaarden of ga voor een bordje met de illustratie van een kwal. Daarnaast komt het Initialen thema op originele wijze terug op de ontbijtborden. Anna + Nina staat voor mooie ontwerpen met oog voor detail. Producten die je inspireren en de dagelijkse routines verrijken.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl