ANNA + NINA

ANNA + NINA staat bekend om de stijlvolle, minimalistische sieraden met aspecten uit Bali en India. Het merk creëert handgemaakte ontwerpen voor vrouwen die een statement willen maken. Van trendy oorbellen en kettingen tot elegante armbandjes.
  • Home
  • arrow-small__rightAnna + Nina

Anna + Nina

69 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
69 artikelen

Anna + Nina bij de Bijenkorf

Anna + Nina is het Amsterdamse merk dat stijlvolle minimalistische sieraden biedt geïnspireerd op Aziatische culturen. Op verre reizen naar exotische plekken als Thailand, Bali en India hebben Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot zich laten beïnvloeden door de rijke kleuren, intrigerende details en ongebruikelijke vormen waar Azië bekend om staat. In combinatie met hun passie voor geschiedenis, film, kunst en natuur leidt dit tot unieke oorbellen, kettingen, armbanden en ringen die je nergens anders ziet.

De sieraden van Anna + Nina

Alle oorbellen, kettingen, armbanden en ringen van Anna + Nina hebben die “je-ne-sais-quoi” flair die zo moeilijk te vinden is. De materialen variëren van zilver en goud tot zoetwater parels, onyx en brass. Iedere collectie is gebaseerd op een thema dat het design duo fascineert, zoals het rariteitenkabinet of de onderwaterwereld. Dit zie je heel letterlijk vertaalt in de Anna + Nina oorbellen met vissengraat en een hanger met een zeester, maar ook abstractere ontwerpen behoren tot de collectie. En dan is er natuurlijk ook nog de sieradencollectie met initialen. Ook hier geeft Anna + Nina hun eigen twist aan!